torsdag, november 11, 2010

Sjuk

Idag är jag hemma sjuk. Jag har haft feber hela natten och nu på morgonen har jag fortfarande feber. Jag har ju typ ALDRIG feber!!! Så det är mycket konstigt. Dessutom, om jag reser mig upp så känns det som att jag ska svimma så det är bara att sätta sig ner igen. Och jag har ont i huvudet och i halsen. Bläää. Hoppas att det snart går över! Behöver ju jobba! Måste vara frisk imorgon alltså... Förhoppningsvis mår jag bättre i eftermiddag och kan jobba lite hemifrån.

I natt kom Elliott in och ville sova hos oss i sängen. Det händer nästan aldrig. Vi lät honom sova här. Jag var helt febersvettig. Plötsligt säger han att det är blött. Då har han råkat kissa igenom blöjan och min säng blev helt blöt. Så vi fick bädda om. Då välte jag ut mitt stora vattenglas över sängbordet. Suck! Och dessutom var jag helt slut. Men vi lyckades somna igen allihop. Och Elliott sov hos oss resten av natten utan problem. Gulle!

Igår var Åsa C och jag hos Marie och fick visning av Me&I kläder (för barn). Jag hade inte tänkt att köpa någonting men det var en pyjamas och en tröja jag inte kunde motstå. Så dem har jag beställt. Tröjan var det en vovve på och den såg nästan ut som en whippet :-). Marie hade dukat fram chips och dipp + morots- och gurkstavar och småkakor. Mycket mysigt!

När jag kom hem så nattade jag sötnosen och det tog lång tid för det var många sånger som skulle sjungas innan det var dags att somna. Hehe. Mådde lite dåligt redan då och gick och la mig direkt efteråt.

Nu har Michael gjort frukost till oss efter att han hjälpt mig ner till soffan med täcke och allt. Fick just en tallrik frukost framför mig :-)

Elliott har fått en pyjamas, nu mer vill han alltid sova med både byxor och tröja så då tyckte vi att han kunde få en pyjamas.
Han tycker mycket om den och den är i en väldigt mjuk och skön kvalitet!

Förresten har Oscar nu varit hos tandläkare och blivit röntgad och allt. Troligtvis är anledningen till att han inte äter torrfoder att han bitit av toppen på två tänder, så att det ilar i dem när han ska äta. De misstänker att det skett när han gnagt galler på djursjukhuset :-(. Och de hittade ingen inflammation i någon tand. Så vi vet fortfarande inte så mycket mer. Men Oscar verkar mycket piggare och så i alla fall. Det är skönt!

Inga kommentarer: