tisdag, november 16, 2010

Helgen

I fredags poppade jag lite popcorn.
De var inte alls så goda som de ser ut att vara tyvärr...

Fast Oscar ville gärna ha några oavsett :-)

I lördags fick jag lite sovmorgon och steg upp först kl 08. Vi åt frukost och Elliott var på strålande humör. Finaste sötskrutten!

Morgonpyssel med pussel

Vid tiotiden skulle MIchael och Elliott till Little Gym. Jag hade jag tänkt jobba hemifrån under tiden. Men nätet var hur segt som helst så jag fick åka in till jobbet istället. Efter några timmar var jag helt snurrig och yr i huvudet. Tror det har blivit en aning för mycket jobb på sistone och det kändes lite läskigt. Jag ringde så Michael och Elliott kom och hämtade mig. Vi åkte till IKEA. Det var kul!
Vi började med att äta lite. Elliott älskar IKEA. Vi var där mest för hans skull så han fick leka länge på de olika ställena. Sötnosen!

På söndagen var det fars dag. Jag och Elliott gick upp vid 06.30. Vi bakade frukostbullar och när Michael steg upp så åt vi dem och firade Michael med kort och presenter. Jag hade tänkt göra amerikanska pannkakor också men plötsligt var klockan jättemycket och det var dags för sista akvarellkursdagen för terminen. Vi hade alla med oss lite smått och gott och dukade upp det på ett bord. Sen mumsade vi på goda ostar, kex & frukt samt målade en tavla gemensamt. Pappret gick runt och alla fick måla bit för bit.
Vårt gemensamma konstverk, inte världens vackraste men det var en kul grej!

Efteråt hämtade Michael mig och vi åkte och till kalkbrottet där det var info/visning av lägenheter och radhus som ska byggas. Sen åkte vi hem och jag stekte amerikanska pannkakor som vi tog med oss hem till mina föräldrar. Elliott var redan där :-)

Jag firade pappa med blomma och present i form av tre par långkalsonger med älgar på. Vi blev bjudna på supergod middag och hade en mycket trevlig eftermiddag/kväll.
Elliott var så glad och gosig. Min lille skrutt! Tänk att vi fått en sån underbar son. Det är helt fantastiskt!
Elliott fick mata fiskarna hos mina föräldrar, något han brukar göra när han är där. Denna gången fick nog fiskarna mat för en hel vecka så mycket som det trillade i :-)

Måndag morgon gick jag och Elliott upp strax efter 06.
Elliott fick lite att äta på

På jobbet var det revision, fullt upp hela dagen. Helt hysteriskt mycket faktiskt... Åsa köpte en latte till oss på eftermiddagen, trots att jag inte borde dricka kaffe så satt den väldigt fint! Det var möten och möten och mellan dessa var det hur mycket som helst. Jag hann inte ta någon lunch och jag gick inte hem förrän 19.30. Då hade det börjat snurra i huvudet igen. Och jag ville ju hem till Elliott. Snälla Michael och Elliott kom och hämtade mig och vi köpte pizza med oss hem. När vi hade ätit så lekte jag och Elliott. Vi hade jättemysigt. Han var ovanligt pigg så vi gick inte upp och la oss förrän närmare halv tio. Jag nattade honom och han somnade meddetsamma.

Idag är det tisdag.

Snart dags att gå till dagis, Elliott har svårt att slita sig från min telefon.

Inga kommentarer: