fredag, november 19, 2010

Fredag

Jag såg fram emot denna fredag. Slutrevision + lunch och efter jobb skulle vi till mina föräldrar och få mammas goda sushi. Men min dag började inte så bra. På morgonen råkade jag hälla ut en liten flaska med röd färg över halva mig, när jag kom till jobbet spillde jag ut gårdagens latte över hela golvet och när jag gjorde gröt råkade jag spilla ut hälften när jag satte in den i mikron. Men jag hade ändå förhoppningar om en OK dag.

Jag mådde lite illa och trodde att det var för att jag var hungrig. Men jag kunde absolut inte äta. Sen var det revisionsmöte och jag fick bara mer och mer ont i magen. Kunde inte koncentrera mig, vad de än sa så kunde jag inte riktigt ta det till mig. Magontet tog allt fokus. När det var dags att gå på lunch mådde jag så risigt att jag inte följde med utan gick in och la mig på soffan i Åsas och Åsas rum. Det blev inte bättre. Så jag bestämde mig för att åka hem. Michael mådde inte heller bra så vi åkte hem tillsammans. Vi misstänker starkt att vi blivit dåliga av lösgodis. Det är det enda vi har ätit samma (och vi mår likadant). Ska aldrig äta lösgodis igen!!!

I morse var Elliott så gosig. Här kommer två bilder från hans morgonbestyr.

Han gillar sitt kök!

Mina föräldrar har hämtat Elliott på dagis och jag pratade med mamma nyss. Elliott var strålande glad och hade pratat och pratat om vilka han lekt med på dagis :-D Finaste gubben!
Själv har jag legat i soffan med en vetevärmare och försökt sova. Men det har inte gått så bra. Helt slut är jag. Michael ligger där uppe och vilar och mår också risigt.

Hoppas hoppas att jag snart mår bra igen.

Igår var Elliott, Helene och jag på IKEA efter jobbet. Elliott hade jätteroligt som vanligt! Jag var väldigt trött, men det var roligt att träffa Helene och roligt att Elliott har så kul där!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Usch, magont och illamående är det absolut värsta tycker jag! Hoppas att det går över snart.
Söta bilder på Elliott i lillköket. Han ser så nöjd ut där han pysslar :)

Kattalena sa...

Ja, usch! Vi hoppas verkligen att det snart går över. Det är det värsta tycker jag med!!!
Tack! Elliott älskar sitt kök!