lördag, oktober 30, 2010

Uppdatering

Veckan springer iväg! Mycket jobb har det varit.
I fredags morse skulle Elliott till sjukhuset igen för nytt EKG. På morgonen körde Elliott och jag Michael till stationen, sen åkte vi till Espressohouse och åt frukost. Det var supermysigt! Elliott gillade att att frukostera där :-).

När vi ätit klart så åkte vi till sjukhuset och Elliott var sååå duktig! Han satt helt stilla när de satte på alla lappar och sladdar till EKG:t och under hela tiden som de tog provet. Gulle! Vi hade alltså en väldigt mysig förmiddag. När allt var klart så var det dags för dagis. Klockan var knappt 10 och när vi kom dit så skulle de ut och leka. Elliott ville nog fortsätta vår mysiga dag för han ville inte släppa mig. Vi satt på bänken ute på gården och höll hand. När jag gick så grät han massor :-(. Jag hade också hellre varit med honom än åkt och jobbat...

På jobbet var det hur mycket som helst att göra, som vanligt. Fick springa därifrån så jag skulle hinna hem och duscha innan kvällens gåsmiddag. Oscar fick stanna kvar lite på jobbet för Torgny skulle passa honom och tog med honom hem därifrån. Himla bra!
Väl hemma gjorde vi oss klara och åkte hem till Annika och Rolf. Vi kom samtidigt som Marcus och Sofia. Alla andra (mina föräldrar, Olle, Ludde och Marianne) var redan där. Vi var lite sena som vanligt, hehe. Det var supergott med gås och äpplekaka och himla kul att träffa alla.
Elliott och min pappa har dansuppvisning, Per 7-spring :-)

Elliott äter glass med stor aptit!

På hemvägen hämtade vi Oscar hos Torgny och Tina, vi lyckades hålla Elliott vaken så han kunde gå in och säga hej till dem också :-)

Igår var det lördag och då var jag och Elliott på Little Gym. Det var roligt som vanligt! Efteråt skulle Elliott sova och jag åkte och hämtade mamma för en tur till Jägersro. Vi var där ganska tidigt så vi köpte caféläktarbiljetter och så gick vi till Jägersrocenter en sväng. Annika följde med oss dit, vi mötte henne på vägen ut. Det var roligt med trav! Jag hade min dator med vilket var supersmidigt! Vi vann absolut ingenting och inga hästar som jag spelade på var i närheten av att gå i mål först :-D. Annika hade med sig ostar och kex. Mycket mumsigt! Vi köpte räkmacka också.

Hemma igen så lagade vi middag och sen när jag hade nattat Elliott så tittade vi på ett avsnitt av Grey's. Det var sådär bra... men efteråt fastnade jag i "Mördare okänd" och det var desto bättre! Så bra så jag kunde inte slita mig och kom i säng alldeles för sent! Ännu en serie att lägga till listan att se någongång framöver :-)

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Grey´s tittade jag alltid på förut, men har kommit ifrån lite (mycket). Vad tror de om hjärtat? Klart att han vill vara hos mamma efter att ha sysslat med sådanadär konstigheter. Skönt att han är duktig på sjukhuset!
Och som vanligt blir jag alldels hungrig av att läsa hos dig ;)

mossfolk sa...

Glömde ju; underbara bilder! Speciellt den på Elliot och morfar :D

Kattalena sa...

Tack!!! Jag gillar Grey's fortfarande, men just det här avsnittet var tyvärr inte någon höjdare :-)

De såg viss oregelbundenhet (eller ngt) på EKG:t. Så Elliott ska få en grej som mäter hjärtaktiviteten ett helt dygn. Plus att vi ska få en remiss till barnkardiologen i Lund. Alla prover i övrigt har varit jättefina så vi hoppas såklart att det inte är någonting att oroa sig för. Men det hade ju varit trevligare om hans EKG hade varit superfint :-)

Han är fantastiskt duktig hos doktorn, finaste pojken. Jätteskönt!

LYCKLIG MOR sa...

Fina bilder! Din pappa verkar härlig! Barnasinnet kvar! :-)
Gåsamiddag är något jag aldrig provat, hoppas på en sån innan jag dör :-).
Men stackars lille E! Hoppas att det är övergående med hjärtat, det tror jag...