tisdag, september 14, 2010

Bättre!

Det var så skönt att Elliott fick sova hos mina föräldrar i natt! Jag sov riktigt bra och behövde inte oroa mig för att missa att höra om han vaknade eller så. Kände att jag verkligen behövde sova i natt. Så lite som jag sovit och så lite som jag ätit måste jag vara hur mottaglig som helst för sjukdomar just nu. Vaknade halv tre på natten och svettades och fick lite panik, tänk om jag skulle få Michaels otäcka feber??? Men så tänkte jag att det nog bara var sömnbrist och lyckades somna om igen. När jag vaknade i morse hade jag inte så ont i magen och kände mig betydligt piggare. Michael hade inte lika mycket feber i morse så kanske är han på bättringsväg snart? Dock sängliggande fortfarande.

Jag åkte och hämtade Elliott hos mamma på morgonen. Han var så söt och glad och sjöng med i Mora Träsk som var på TVn :-D. Han hade sovit som en stock hela natten. Glad och pigg var han när jag hämtade honom. Och han blev inte ledsen när jag lämnade honom på dagis(vilket jag trodde att han skulle bli). Så det kändes himla skönt!

På jobbet är det fullt upp för oss alla! Det är bara att jobba på, hehe. Vi är alla lika efter (det är ju skönt på sitt sätt).

Känner mig lite svajig än, lite darrig och matt. Men det blir nog snart bra hoppas jag! Det funkar i alla fall att jobba, man sitter ju mest ner :-)

Inga kommentarer: