tisdag, augusti 10, 2010

Hej och hå

Nu är det sådär tokigt mycket igen att jag inte hinner med att skriva här. Undrar när det kommer att lugna ner sig här på jobbet.

Hur som helst! I söndags städade jag hela huset på förmiddagen. Med excellent hjälp från Elliott.
Dammsugarkillen

På eftermiddagen åkte Michael till Stockholm. Elliott och jag skjutsade honom till Svågertorp och sen åkte vi till Katrinetorp och gick på Allsång tillsammans med mina föräldrar. Det regnade massor så det var inomhus. Elliott tyckte att det var jättebra de första 5 låtarna. Han lyssnade uppmärksamt och klappade entusiastiskt i pausen. Men där var så himla tyst! Och det var jätteroligt! Bara Taube-låtar. Allt Elliott sa hördes så otroligt mycket i denna lokal, så när han började tröttna då gick vi ut. Vi gick till caféet och fikade på lite kladdkaka.

Sen var det paus i allsången och mina föräldrar kom ner. Pappa gick upp och var med på andra halvan också. Mamma och jag gick runt med Elliott i den fina blommande trädgården istället. Trots regnet så var det riktigt mysigt att gå omkring där!

Sen följde Elliott och jag med mina föräldrar hem. På vägen dit så tittade vi på ett hus som var riktigt trevligt! Hemma hos mina föräldrar fick vi suuuupergoda räkor i kräftlag + kräftor + västerbottenpaj a la LCHF och hembakad baguett. Sååå lyxigt och gott! Vi stannade där och hade det bra hela kvällen tills det var dags att åka hem och natta Elliott.

Igår var det måndag och dags att jobba igen. Jag sov ganska dåligt på natten men det var ändå helt OK. Gillar inte att sova själv. Elliott var supergos hela morgonen och vi steg upp alldeles för sent så vi fick stressa iväg till dagis. Inga tårar vid lämningen, jätteskönt!

Jobbet var superstressigt, hämtade Elliott som verkade ha haft det bra på dagis. Vi var hemma en stund och sen cyklade vi till Coop och handlade lite mat. När vi kom hem så lagade jag mat och vi åt. Sen badade vi innan det var dags att nanna. Han somnade direkt efter lite välling. Själv sov jag lite bättre i natt trots att jag var mörkrädd när jag la mig.

Elliott var supergos hela morgonen (och hela kvällen igår såklart!). En sån underbar liten pojke vi har!!! Drömde i natt att vi bara hade fått låna honom och kanske var tvungna att lämna tillbaka honom. Fyyy! Så läskig dröm. Som tur var vaknade jag innan vi skulle lämna bort honom :-). Fina fina Elliott. Han pratar hela tiden! Säger efter allt man säger och gör precis som man gör. Så himla rolig!

Jag har megahalsbränna (tagit pepcid duo och hoppas att det hjälper). Mycket irriterande! Tror att jag är lite stressad. Skulle nog behöva si sådär två månaders semester. Håller tummarna för att Kreta blir avstressande!

Snart kommer i alla fall Michael hem igen och det ser jag verkligen fram emot! Det är så tomt och tråkigt när han inte är hemma :-)

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Kul med allsång! Fast jag vet just inte om "tyst" är ett bra omdöme, så jag förstår att ni gick ut :)
Jag som aldrig varit mörkrädd och älskat att vara själv tyckte i somras plötsligt att det var olustigt med ensamma kvällar och nätter i huset i Karlskogaland. Kan just tro att det kanske är kontrasten till att vara två i en liten lägenhet (och en hund förstås :)

Kattalena sa...

Hihi, ja man kan tycka att tyst är konstigt på allsång. Men det var blandat uppträdande kör och prat om Taube och sen allsång däremellan :-)

Visst är det så! Att man vant sig vid tvåsamheten så att det känns konstigt (och läskigt) att vara själv... Jag har iofs alltid varit mörkrädd, men det är lite läskigare i hus än i lägenhet tycker jag. Man är så "ensam". Ingen som hör om man ropar eller så.

Hade jag varit själv hade jag aldrig vågat bo i hus :-)