lördag, augusti 07, 2010

Folketspark och sen en dålig konsert...

På eftermiddagen idag så cyklade Elliott och jag till Folketspark. Vi mötte upp Michael vid 16-tiden och gick vi till "Vinnys" på St Knutstorg och åt. Jag tog en pizza som faktiskt var väldigt god. Det var fullt liv där för MFF spelade mot Örebro och det var storbildstv och allt. Stora jubel då 2 mål gjordes av MFF medan vi var där.

Jag var så trött så trött och innan vi gick till parken så förstod jag inte hur jag skulle orka gå omkring där, hehe. Men det gick bra! Vi gick in i parken igen och Elliott fick hoppa i ett hopptält. Han har sååå mycket bättre balans nu än förra gången han provade och han tyckte att det var helt fantastiskt roligt!
Oj så kul!

Vi fick knappt honom därifrån! Åsa messade att de var i parken så när vi fått Elliott att lämna hopptältet så mötte vi upp Åsa, Emmi och Åsas föräldrar. Det var jättekul att gå i parken med dem.

Vi började med att åka veteranbilar, min favorit! Sen fick Elliott och Emmi åka en karusell tillsammans. De var sååååå söta!!! Sötnosarna!

Efteråt åt vi lite korv och sen var det dags att cykla hem. Trötta och belåtna.

Jag skulle på konsert på kvällen så jag fick ladda med treo för jag hade lite ont i huvudet. Jag, Åsa och Jörgen såg Dan Hylander spela på St Gertrud. Det var SÅ dåligt!!! Det var såklart jättekul att träffa Åsa och Jörgen! Men jag fattar inte att det var en så dålig konsert, helt oengagerat, dåligt ljud (för lågt faktiskt), en massa konstiga låtar... ja det var faktiskt så tråkigt att vi gick redan vid 22-tiden. Rätt skönt faktiskt, eftersom jag är så trött idag.

2 kommentarer:

Petra sa...

Vilka härliga bilder på barnen! :-)

Kattalena sa...

Tack! :-D