lördag, juli 03, 2010

Lördag morgon

Idag vaknade Elliott redan kl 05, han somnade inte om men vi låg kvar på hans rum tills klockan var 06. Jag har inte sovit många timmar. Kunde inte somna igår kväll, inte förrän kl 01... Som tur är känner jag mig inte jättettrött idag och jag ska få sovmorgon imorgon :-).

Jag har blivit så firad! I flera veckor har jag haft superfina blombuketter


Buketter som blommar här just nu :-)


Vi har lagt på markduk på nysådda gräset. Det har redan börjat gro!

Efter att ha shoppat ostar och annat gott på Möllans ost igår så var jag en sväng på Mobilia. Där köpte jag fler presenter (för mitt presentkort). Två koftor (en grå och en svart) och ett armband med sötvattenpärlor. Mycket nöjd! Sen hade jag fått en postavi på en present också! Den hämtade jag ut och titta här sån fin present jag fick från Gittan!

Världens sötaste ko!


Elliott tyckte också om kossan och gosig var den minsann :-D!

När jag kom hem och hade nattat gullungen så dukade vi upp våra gotter och avnjöt dem till ett avsnitt av Caprica.

Mmmmm... Mumsiga godbitarna!!!

Elliott och jag har busat och sen har vi badat. Det är roligt att bada med gullungen! Han gillar det jättemycket! Nu har klockan blivit halv tio och Michael har just stigit upp. Vi funderar på om vi ska gå och äta brunch någonstans? Det är redan 22 grader ute. Skönt!

I eftermiddag ska vi på födelsedagskalas hos morbror Olle! Med det här fina vädret blir det säkert lite kubb vid stranden ikväll :-)

Inga kommentarer: