fredag, juli 02, 2010

Lite blandat!

Tiden flyger iväg när man jobbar!!!
Här kommer en liten snabb uppdatering. Sen ska jag skärpa mig och försöka blogga lite mer regelbundet...

onsdag:
Michael och jag jobbade och mamma var snäll och hämtade Elliott på dagis. Jag körde hem vid 17-tiden, mamma och Elliott var hemma hos oss. På dagiset hade de varit ute och cyklat på förmiddagen, de hade åkt till Holmas backar. Det hade jag velat se! De är så söta i sina cykelhjälmar där de sitter i cykelvagnen.

Jag skulle på akvarellkurs på kvällen och Michael behövde jobba så Elliott följde med mamma hem. Där hade han haft det jättebra hela kvällen! Själv irrade jag runt i tio minuter i småbåtshamnen tills jag ringde Michael och han sa att det nog var ett annat ställe jag skulle till. Visst var det så! När jag svängde in på en annan gata så satt alla kursdeltagarna där. Vi var utomhus och målade vatten, kaj och hus :-)

Efteråt åkte jag och hämtade lillskrutten som var så glad så! Han ville inte åka från sin mormor. Hehe. Vi åkte hem och han somnade inte förrän vid 22-tiden. Michael kom hem vid 23-tiden eller nåt.

torsdag:
Jag jobbade och fick mycket gjort trots att det blev en ganska kort dag. Jag var tvungen att springa iväg till tandläkaren på lunchen. Hade jätteont i en visdomstand och de "sköljde rent" nere i roten. Hoppas det blir bra nu! Har fått pencillin om det inte går över, förhoppningsvis slipper jag ta dem. De ska skicka remiss så jag får utopererat tanden.
Jag passade på att shoppa mat på Caroli efter tandläkaren. Gotter till eftermiddagens planerade födelsedagsfirande. Gick tillbaka till jobbet, blev en rätt rejäl lunchpromenad, det är bra!

Sprang iväg från jobbet för att hinna hämta Elliott i tid och sen hem. Just när vi stannat bilen kom Ludde oh Aline, mamma var också hemma hos oss och sen kom moster Annika! Jag plockade fram lite att tugga på och vi satt ute i solen på terassen. Jätteskönt! Fick himla fina höganäsgrejor i present! Efter mat, prat och för Elliotts del även bad så åkte gästerna hem. Michael hann komma hem och få lite gott han med.

Mamma, Elliott och jag åkte till Pildammarna för att gå på allsång. Det var varmt och skönt trots att kl var 19. Elliott tyckte det var toppen att få springa runt med oss och han verkade gilla sången också.

Allsångsbilder, finns bilder på Elliott från denna kväll i hans blogg :-)

fredag: Vaknade av att Elliott kom in glad som en lärka 05.45... Var rätt bra att han väckte mig för i min dröm hade jag just blivit biten i baken av en Zebra och sen låg jag bakom en hästs hovar och skyddade ansiktet med händerna för att inte bli ihjälsparkad... Hehe. Tokig dröm!

Gosiga mysigaste finaste pojken kramades och kramades och busade innan vi gick ner. Han var inte glad när vi lämnade honom på dagis idag heller. Stora tårar trillade. Jobbigt! Men han verkar ha det bra där under dagen ändå. Skönt att det är helg imorgon så vi kan vara tillsammans hela två dagar!

På fredagsfikan idag fick jag present!!! Det var en toppenpresent det med, ett presentkort på Möllans ost! Kanske jag ska ta och slå till med lite gotter redan ikväll???
Jag har fått såna bra och fina presenter!!!

2 kommentarer:

åsa sa...

Vad blev det? Vad blev det??? :-)
(på Möllans Ost alltså...)

Kattalena sa...

Kommer bild i nästa inlägg!
Många goda ostar, tryffelsalami, en annan salami och en jättegod lufttorkad skinka. :-D