lördag, juli 17, 2010

Liam på besök!

Igår var det fredag och jag började dagen med att städa och sy. Två kjolar reparerades och två helt nya syddes. Så himla könt att ha fått det gjort!

Martina, Henning och Liam kom hit och hälsade på! Ända från Jönköping men de hade mellanlandat i Vellinge. Elliott sov när de kom. Det var jättekul att träffa dem!
Det är så roligt att Liam är så helt klart deras!!! Han hälsar glatt på oss men vi är absolut inte hans familj. Utan det är så tydligt att det är Martina & Henning som nu är hans husse och matte. Jag är så glad för att det är så och att han fått en sån fin familj att bo hos!!! Han är mycket lugnare och stabilare nu hos dem.

Hejsan Oscar, sa Liam och sprang några varv i trädgården :-).
Han käkade lite almblad också, det har alltid varit Liams favorit.



Vi tog en liten fika.


Mums för grädde sa Elliott och sen ville han ha nappen. Det har varit väldigt mycket napp denna semestervecka och vi har låtit honom ha den så mycket han velat.


Myyyys med Liam! Finaste vovven har det fantastsiskt bra! Bättre kan ingen vovve ha det!

Vi åkte hem om mina föräldrar så att de också fick säga hej till Liam. De var snälla och passade Elliott medan vi andra åkte till hundfältet. Det var hysteriskt varmt ute. På hundfältet hade vi bestämt träff med Pia, som har Liams syrra Tilda plus en ny fin vovve! De körde hit från Helsingborg för att få träffa Liam, så kul! Jag har inte träffat Pia på evigheter så det var himla kul att hon också ville komma! Vi släppte lös vovvarna på bortre hundfältet och de fick gå ner och bada också. Oscar var vääääldigt förtjust i Tilda...



Efter hundbad och hundträff så åkte vi till en pizzeria i Limhamn för att äta. Det var skugga där vi ställde bilarna och dessutom man kunde se dem från pizzerian så det var perfekt. Vovvarna fick sitta där medan vi åt. Pizzan var jättegod tyckte jag!

Så här söta var vovvarna när vi hade ätit klart. Liam på första bilden och Tilda på andra.

Liam åkte hem till Jönköping igen. Pia, Tilda & Lina följde med hem till mina föräldrar och hälsade på dem och på Elliott! Sen körde de tillbaka till Helsingborg.

Michael och jag stannade kvar ett tag hos mina föräldrar.

Vi fick barbecuechips att mumsa på!


Och jättegott jordgubbsvin!

När jag kom hem trodde jag att jag skulle vara helt slut, men det var jag visst inte för jag lagade två olika middagar. Både tacos och en afrikansk rätt. Tacos hade vi till middag och det afrikanska frös jag in för att ha med till jobbet i veckan som kommer. Mycket bra!

Elliott var pigg och glad hela kvällen och somnade inte förrän efter kl 22. Vi gick upp och ner för trappan massor av gånger! Sötnosen! Jag nattade honom, han är så mysig.

Inga kommentarer: