söndag, juli 18, 2010

Helgen

Igår var det lördag. Vi började dagen med brunch på Element. Det var gott men nu dröjer det nog innan vi går dit igen, hehe. Elliott tyckte också att det var toppen och åt massor av brie, russin och våffla. Efteråt en liten tur till lekplatsen som ligger bredvid.
Där åkte Elliott rutschkana med stor entusiasm

När vi kom hem så somnade gullungen och jag kollade efter hus på Hemnet medan han sov. Hittade inget intressant... När jag var klar så vaknade Elliott. Vi var hemma och lekte en stund, sen åkte vi till Folkets park. Där åt vi lite korv, pommes och efter det glass. Vi träffade Micke H med fru + barn vilket var väldigt kul! Jättesöt liten flicka hade de! De skulle åka pariserhjul, något sådant vågar jag mig inte på.
I Folkets Park

Efter att ha tittat på djuren så åkte vi vidare till Ribban. Där visste vi att det var några som skulle spela brännboll, bla Camilla och hennes familj. Vi åkte dit bara för att säga hej och titta på lite. Elliott hade jättekul med en fotboll och en frisbee. Vi blev bjudna på kaffe och kaka.
Gullungen försöker kasta frisbee
Michael busar med Elliott

Hemma igen så lekte vi med Elliott. Han är världens gosigaste!!! Och han kramas och pussas och är så himla söt! Han pratar hela tiden, försöker säga efter och vill veta vad allting heter. Gulligt!!! Vi badade också, men han halkade och slog hakan lite så det var ju lite synd. Han tyckte det var jättekul innan men efter ville han bara upp :-)

Idag är det söndag och vi har inte gjort många knop. Elliott har också varit trött idag, men glad och gullig! Michael och Elliott gick till en lekplats och då passade jag på att trädgårdsarbeta. Fick gjort riktigt mycket. Klippte nysådda gräset, rensade ogräs längs vår trottoar, klippte massa murgröna, bokharabinda och annat skräp. Fyllde hela trädgårdstunnan och en hel säck till. Sen gav jag mig för dagen. Tänk om man gjort en sån insats i trädgården varje dag, så mycket man skulle fått gjort!
Gräset vi sådde för några veckor sedan.

Vi gjorde grillspett av lammkorv och ryggbiff, till det åt vi klyftisar, tzatziki och avocadosås. Mycket gott!

Nu är det dags att nanna, imorgon är det jobb!

3 kommentarer:

åsa sa...

Men så snyggt det blev med en gräsmatta där! Det ser helt annorlunda ut ju! :-)

mossfolk sa...

Ni ser ut att ha haft det helt fantastiskt. Massor med jättefina bilder!!! Det var så mycket nytt igår när jag kikade att jag kom alldeles av mig och glömde bort att skriva kommentar :)

Kattalena sa...

Åsa: Ja, visst blir det bra!!! Så himla skönt att få bort all jord som det bara växte ogräs i... hehe.

Mossfolk: Tack! Hihi.
Jaaa, denna semesterveckan har varit helt underbar! :-)