onsdag, juli 28, 2010

Ikea och trädgårdshjälp

När jag hade hämtat Elliott på dagis idag så mötte vi upp Helene utanför. Hon jobbar alldeles bredvid dagiset. Vi åkte till IKEA. Vi var lite hungriga så vi började med att äta där, det var gott! Sen fick Elliott leka på lite olika ställen innan vi började handla det som skulle handlas. Det enda jag köpte var en rislampa för 25 kr. Det är alltid kul att träffa Helene och att gå runt på IKEA är också skoj.

Efteråt skjutsade vi hem Helene. Elliott gav henne slängkyss tillbaka när hon gav honom en när hon gick. Det tyckte hon var så gulligt så hon ringde efter en liten stund och sa att det var så sött. Medan jag pratade med henne satt Elliott och sa "Hejdå E-len". Gulligt! Nu var klockan nästan 19 och jag funderade ett slag på om jag och Elliott skulle åka till allsången på Soldattorpet. Men vi åkte hem först och Elliot verkade lite hungrig så vi bestämde oss för att stanna hemma.

Lite senare gick vi ut i trädgården och Elliott var så duktig och hjälpte till att plocka upp alla omogna små äpplen som trillat ner under äppelträdet. Och han plockade upp stenar också. Sen försökte han hjälpa till att sopa också.

Man måste kolla så äpplena verkligen trillat ner på rätt ställe.


En sån duktig liten kille vi har!

Efter trädgårdsarbetet var vi så smutsiga av jord att vi gick in och badade. Om jag säger att vi ska bada så rusar Elliott till källardörren (badrummet ligger i källaren) och vill gå ner. Det är mysigt att bada med Elliott. Han tycker att det är jätteroligt och vi har ju ett stort badkar vilket gör att vi får bra med plats. Michael jobbade hela kvällen så Elliott och jag hade helkväll och lillskrutten somnade inte förrän efter 22. Vi hade en mysig eftermiddag/kväll.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Det verkar vara ett så himla gulligt barn! Vilka fina stockrosor ni har. Så väldigt mycket skåne tycker jag :)

Kattalena sa...

Ja, han är fantastisk min lille påg :-)
Jag älskar stockrosor. Varje höst slänger jag ut en massa stockrosfrön och hoppas att några ska ta sig. Hittills har de faktiskt placerat sig riktigt bra! Och just i år har det blivit många ljus och mörkrosa, vilket är mina favoriter.