onsdag, juni 23, 2010

Mysdag i Ystad djurpark

Idag har vi varit på utflykt Elliott, mamma och jag. Vi hämtade mamma på förmiddagen och så åkte vi mot Ystad. Elliott somnade i bilen så vi passade på att åka om Åbergs och titta på blommor. Vi hann dock bara med en fika för sen vaknade Elliott :-)

Fika och Elliott bus


Hittade en skottkärra som var lagom stor för Elliott. Han gick omkring med den lite men roligast var att räkna och plocka ur de små små pinnarna i den och sen lägga tillbaka dem igen :-)

Sedan åkte vi till Ystad djurpark!

Där fick Elliott klappa getter


Vi tittade på lemurer och Zebror


Zebror är vackra, tycker jag!


Vackra Alpackor


Elliott lekte länge vid en brunn, han hade sååå roligt. Vi satte oss i gräset vid sidan och vilade en stund under tiden. Jätteskönt!


Mina solbrillor var populära :-)


Elliott och hans mormor.


Det var toppen att vara på djurpark tyckte vi allihop! Elliott ville klättra upp och ner för den branta trappan.


Vi avslutade med en fika på caféet. Där köpte vi ostkaka, varm korv och glass. Jag hade köpt en magnum med vit choklad och jordgubbsglass. Den fick jag inte behålla länge. Elliott bytte gärna ut sin GB Sandwich mot denna godbit :-D

Glass är gott!!!

Det var en underbart trevlig dag i djurparken och det var skönt att det mestadels var molnigt, annars hade vi nog förgåtts av värme. Det är mycket upp och ner i backarna där. Gillar verkligen denna mysiga djurpark!

När vi åkte hem så somnade Elliott i bilen. När han vaknade hade vi släppt av mamma och det första han sa var "mormor?" och så började han gråta lite... Skrutten! Jag fick förklara att han sovit när vi släppt av henne :-D

Hemma så lagade jag mat så snabbt jag kunde. Den var precis klar när Michael kom hem och jag slängde i mig den och sen for jag iväg till en sommarkurs i Limhamn! Vi fick sitta ute i en trädgård och måla med pastellkritor. Det var roligt men det blev inte speciellt fint, hehe. Passar nog inte mig riktigt, eller så gör det det när jag lärt mig hur man gör... Men nästa gång ska jag måla akvarell. Då ska vi sitta ute vid fiskrökeriet och måla (om vädret tillåter det).

Inga kommentarer: