tisdag, juni 08, 2010

Förskolans lekplats invigning

Elliott var hos mina föräldrar idag. Han hade varit piggare, glad och ätit ganska mycket, så det var ju jättebra! Därför bestämde vi oss för att titta in på förskolan under lill-festen ändå och hämtade Elliott vid halv fyra då invigningen skulle börja. Det är så skönt att Elliott kan vara hos mamma när vi behöver jobba. Vad skulle vi gjort annars? Det hade inte varit lätt i alla fall... När vi sa till Elliott i morse att han skulle hem till mormor och morfar så blev han jätteglad :-)

På förskolan var det tal, snittar och uppsläppning av ballonger. Elliott satt först mest i famnen på någon av oss men efter en stund sprang han omkring och lekte. Det var ett bildspel i ett av rummen också. Man fick prova cyklarna, sådana med vagn fram som de cyklar runt med barnen i. De var superläskiga, helt vingligt kändes det, men de sa att det var för att barnen inte satt i. Däremot var där en liten hjälpmotor som kändes hur lyxig som helst. I uppförsbackar behöver de alltså inte trampa så mycket.

Ett par stycken jag pratade med hade precis som Elliott fått plats på en annan privat förskola. De andra hade tackat ja, vi tackade nej. De har visst mer personal på det andra dagiset. Men vi vill inte att Elliott ska behöva gå igenom ännu en inskolning, han trivs så bra där han är nu!

Elliott verkar inte ha feber nu på kvällen och det är jätteskönt! Han ville inte sova förrän alldeles nyss. Gick runt här och lekte och hade sig. Hoppas han är helt frisk och pigg i morgon!

Idag var jag förresten hos en sjukgymnast på lunchen. Hon var jättebra! Jag fick akupunktur och några övningar att göra. Jättebra ju! Nu är det dags att nanna igen, förstår inte vart tiden tar vägen??? När ska man hinna med allt?
Nattinatti!

Inga kommentarer: