tisdag, april 27, 2010

Glada kossor


Idag var Elliott hemma från dagis och jag tog ledigt på förmiddagen. Vi hämtade mamma och körde till Svalöv för att titta på betessläpp. Det var jättekul! Jag har aldrig sett kossor släppas ut för vårbete förut. De var så glada! Skuttade och hoppade. Söta!!! Det var visst en stor händelse för där var hur mycket folk som helst och tittade!


Elliott blev mest förtjust i lammen och fåren. Supersöta!

Bilturen som tog knappt en timme dit och lika mycket hem gick som en dans. Elliott underhöll oss med att räkna och rabbla alfabetet. Plus att han skojade till det lite också. Sötnosen. Fikan som skulle vara saft och bullar hittade vi inte. Det var lite synd men gjorde inte så mycket.

Efteråt fick Elliott vara hos mina föräldrar och jag åkte till jobbet. På eftermiddagen blev jag helt sjukt trött och ville helst av allt lägga huvudet på tangentbordet och sova. Men det kan man ju inte göra :-D. Så jag tog en rosenrottablett och en treo och hoppades att det skulle hjälpa. Liiiite bättre blev det.

Michael och jag åkte hem till mina föräldrar för att hämta Elliott. Där blev vi bjudna på middag. Stekt sparris med parmesanost och så moussaka. Jättegott var det! Så lyxigt, så slapp vi laga mat själva. När vi kom hem vid halv niotiden så tittade vi lite på fåret Shaun med Elliott. Tröttisen ville absolut bli nattad av mig så jag har just kommit ner, han var lite svårnattad idag. Ville rabbla siffror och alfabet och snurrade och vred sig. Sötnosen!!! Han är för go! Nu är jag så sjukt trött så jag ska också gå och lägga mig. Har inte tittat på tv sen i fredags kväll. Jag som är så nyfiken på hur det ska gå i "Flash forward", undrar just när det blir tid för tv-tittande nästa gång? Hehe.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Åh, jag blev också alldeles sugen på att kika på glada kossor. Hade ju varit en perfekt utflykt med fröken L dessutom... Men här ska de inte släppas förrän i slutet av maj, så vi får väl se om det blir av. Härliga bilder :)

Kattalena sa...

Tack! Ja, det var ju riktigt skojigt att titta på lössläppta kossor :-D
Rekommenderas!