tisdag, mars 30, 2010

Sjuklingar

Idag är vi hemma hela familjen, förkylda. Ingen av oss är i form nog för att jobba/gå på dagis.
Duktig liten pojke tar sin medicin själv.Jag som trodde jag skulle klara mig undan Michaels förkylning. Vi hoppas att inte Elliott fått den, att det bara är den gamla som hänger kvar.

I lördags var Elliott och jag hemma hos Marie och hälsade på! Det var jättekul! Elliott och Vanja lekte en del tillsammans och vi fikade på kaffe, kladdkakemuffins och sockerkaka. Handlade på Coop på vägen hem. Lagade fisk med kräftost till middag. Sen var vi jättetrötta. Elliott nattades men vaknade efter ett tag och sov jätteoroligt, typ somnade inte förrän vid 02.

I söndags lämnade jag Elliott hos mina föräldrar innan jag åkte till akvarellkursen. Denna gången fick vi måla ur fantasin, annars målar vi alltid av någonting speciellt. 6 små bilder skulle vi måla, 1 penseldrag skulle ena bilden vara, 2 för den andra 3 för den tredje osv. Mycket spännande. Efter målarkursen träffade jag Helene på ett café och vi fikade och pratade. Det var som alltid roligt att träffa henne!

Efteråt åkte jag hem till mina föräldrar, moster Berit var fortfarande kvar och hon och Elliott lekte med lera när jag kom :-) Elliott var hur glad som helst och hade haft det jättebra såklart! Jag fick cola och mumsiga jitterbugg att fika på. Sen åt vi salt och vinägerchips med bearnaisedipp. Det passade superbra ihop och bearnaisedippen var sååå god. Blandad med creme fraiche, det var säkert det som gjorde den så mumsig.

Klockan blev mycket och det var dags att åka hem till sjuklingen. Michael har varit jätteförkyld med feber och frossa i stort sett hela helgen. Det blev oavancerad middag på färsk pasta och halloumi. Sen hade jag ont i magen på kvällen/natten och sov dåligt för hundrafemtiotolfte natten i rad.

Igår var jag helt slut, men fick ändå gjort vad jag skulle på jobbet. Vaknade med hosta... Brukar inte förkylningar börja med ont i halsen? På kvällen var jag på meditationen. Där upplevde jag inte så mycket för jag var så trött att jag nog mest sov hela meditationen, hehe. Men det var skönt att få koppla av och det var som alltid god fika :-D.

Idag hoppades vi att Elliott skulle sova till kl 06 men inte det inte. Han vaknade kl 05 trots att han inte la sig förrän 21.15 igår... Men det är nog mycket hostans och snuvans fel. Inte lätt att somna om igen när man mår skrutt. Det kan man ju förstå. Så därför är vi hemma idag och hoppas kurera oss och vara i bättre form imorgon.
Vissa vovvar tycker dock att det är supermys att vi är hemma idag. Hehe.

Inga kommentarer: