lördag, mars 27, 2010

Kuckeliku

Ännu en trött dag väntar, i natt blev det hela 2,5 timmars sömn. Och Elliott har inte sovit så mycket mer. Michael är sjuk med frossa och allt och vi hoppas att han kan sova nu på förmiddagen. Jag och lille gubben roar oss med "Piggley" och youtube.

Igår var vi hos doktorn som lyssnade på Elliotts lungor. Det lät bra och såg fint ut i öronen. Vi fick recept på hostmedicin som vi kan ta om han hostar för mycket på natten. Han har varit förkyld sen mitten av februari och det går typ inte över. Eller så är det nya förkylningar som avlöser varandra :-)

Efter läkarbesöket åkte vi till mina föräldrar. Moster Berit var där och Elliott fick en jättefin jacka! Vi åkte till moster Annika för att fira hennes födelsedag. Mamma åkte med mig och Elliott i bilen. Michael var förkyld och stannade hemma. Hos Annika fick vi jättegod middag och tårta till efterrätt. Elliott och jag stannade alldeles för länge så Elliott var övertrött när vi kom hem och grät och vaknade stup i kvarten. Synd om honom. Först vid 02 somnade han, med både mig och Michael hos sig. Jag gick och la mig då, Michael kom in kl 05 när Elliott vaknat för morgonen. Då hade Michael frossa och feber och gick och la sig. Jag och Elliott steg upp. Godermorgon!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Oj, det var en segdragen förkylning. Hoppas att den går över snart!
Här är det också lite sjukt. Sambon kom hem igår och var brakförkyld.
Och medan jag skriver i kommentarsrutan syns första bilden på inlägget under. Den är så fin, den där tröjan som Elliott har!

Kattalena sa...

Tack, vi håller verkligen tummarna för att han snart blir frisk! :-)
Jobbigt med alla förkylningar!

Jaaa, visst är den fin tröjan! Så himla bra att namnet står på också!