lördag, mars 13, 2010

Puh!

Nu är jag helt slut! Michael och Elliott har varit på Little Gym, Elliott var visst lite trött idag men hade kul i början i alla fall. Han steg upp redan 04.30. Det gör han iofs nästan varje dag nu... Mina föräldrar var och tittade på honom på gymmet idag. Kul! Han hade blivit lite distraherad och velat till sin mormor :-)
Jag själv stannade hemma och gjorde tomatpaj. Så nu har vi några luncher klara till nästa vecka. Det blir 4 bitar att frysa in så det är ju bra! Sen passade jag även på att dammsuga och städa undan och det är därför jag är helt slut nu, hehe. Men det är väldigt skönt att ha det gjort!

Elliott somnade på vägen hem från gymmet och sover nu ute i vagnen. Jag tänker ta det lite lugnt en stund. Ska försöka planera nästa veckas middagar och luncher samt kolla lite bloggar. Ska alldeles strax göra mig en kopp kaffe och ta något att fika på.

Igår var det ytterligare en väldigt bra jobbdag. Fick undan massor, trots att jag till en början var helt seg i huvudet och väldigt trött. Förkylningen har nästan släppt men sitter kvar uppe i bihålorna. Vet inte vad jag skulle gjort utan nässpray! Det är en fantastisk uppfinning! Hur som helst så köpte jag med latte till jobb och den plus treo gjorde susen. Jag träffade Catta på lunchen och vi gick på asiatisk buffée. Jättegott och hur mycket som helst. Kul att träffa Catta också såklart!

Michael hämtade Elliott tidigt på dagis och de åkte till Burger King där Elliott fick busa loss i bollhavet. Jättekul tyckte han visst att det var! Sen kom de och hälsade på oss på jobbet innan strax före det var dags att åka hem. Han var lite blyg för Åsa, men tyckte ändå att hon var lite rolig. Han gjorde en helt ny pose, den har jag aldrig sett förut :-D

Inga kommentarer: