torsdag, mars 11, 2010

bra jobbdag!

Oj vad det var halt i morse! Verkligen glashalt. Michael varnade mig innan jag gick ut, det var tur det!
Mötte Åsa utanför Quality Hotel (Konserthuset) strax före 08. Hon hade halkat omkull på morgonen. Inte konstigt!
Vi var på informationsträff som svensk-tyska handelskammaren höll i (beskattning av varor och tjänster inom EU). Vi fick mumsiga frukostbullar, juice och kaffe (plus chokladbit) och informationen var superbra! Mycket givande.
Efteråt gick vi till kontoret, på vägen dit mötte vi Lina så vi pratade lite med henne. Det var kul!

På jobbet fick jag såååå mycket gjort idag. Kände mig verkligen supereffektiv. Skönt! Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis så både Michael och jag kunde jobba full dag. Det var ju toppen när jag var så effektiv som idag :-D

Vi åkte hem med Oscar innan vi åkte för att hämta Elliott. Vi stannade kvar en stund hos mina föräldrar och pratade. Jag drack lite cola (trots att det inte är helg, fy på mig, men gott var det). Elliott var glad och väldigt fokuserad på att rita och sortera pennor. Hehe. Mamma har stickat en superfin tröja till honom, det står Elliott på ryggen. Den är nästan klar! Så kul!
Jag skulle också vilja sticka något till honom. Det är så roligt och blir så fint och bra! Får se om jag hittar ett mönster och får lite tid till det. Sommarfilten jag skulle sticka förra vintern är fortfarande inte klar...

Imorgon har jag lovat att köpa med latte till mig och Åsa på vägen till jobbet. Tror att jag ska cykla imorgon. Fast jag har bara en vante, borde köpa ett par nya alltså. Är bara så trött på mig själv att jag gör av med saker hela tiden, undrar så vart den andra vanten har tagit vägen. Får frysa om ena handen imorgon :-)

Inga kommentarer: