onsdag, januari 27, 2010

Yr

Hmmm jag är lite läskigt yr idag... det började igår eftermiddag. Jag jobbade hela dagen och vid fyratiden började jag känna att det snurrade till i huvudet lite då och då. Så vid 18-tiden hämtade Michael mig och väl hemma lagade vi mat (tack och lov för middagsfrid, riktigt gott var det). Kände mig allmänt risig hela eftermiddagen/kvällen. Frös och kände som jag skulle svimma typ. Elliott var däremot som en solstråle och sprang omkring och smålog och busade hela kvällen. Jag gick och la mig strax efter Elliott.

På natten vaknade jag och var fortfarande yr. Inte så det snurrar helt utan bara sådär lite halvt., lite vingligt. Det brukar släppa när jag sovit (blir ibland yr på natten och då är det oftast borta på morgonen) men inte idag. Störigt! Det är säkert för att jag sovit för lite. Elliott var uppe 05 som vanligt och även om jag lagt mig tidigt så har jag förmodligen inte sovit ikapp än. Får lägga mig tidigt ikväll också, inga tv-program för oss inte :-).

Jag sitter här och jobbar och Ernst och Oscar sover i vars en fåtölj. Sötvovvarna!
Det snöar ute! Jag är ensam på ekoavd. En är sjuk och en är hemma för vård av sjukt barn på förmiddagen. Här är väldigt tomt, hehe. Vi är bara två på hela kontoret än så länge. Nåväl, det dyker väl upp någon mer snart (kanske).

2 kommentarer:

crrly sa...

"Jag är ensam på ekoavd" gav genast en massa associationer och tankar på att skriva något oerhört skojigt som att det är så tomt så man kan höra ett eko-ko-ko-ko... men det är så dåligt så det tänker jag inte skriva! ;-p


Krya på dig!!!!!!!!!!!! Kram!

Kattalena sa...

hehehe, där fick jag mig ett gott skratt :-D

Tack! Känns bättre idag! Kram!