fredag, januari 29, 2010

Luktar gott!

Har satt in lammslag i ugnen och det luktar fantastiskt gott! Tackar så mycket för denna delikatess som jag fick av mamma idag :-)
Jag hämtade Elliott från dagis vid 14-tiden, då sov han fortfarande! Och han hade sovit hur länge som helst... somnade redan innan middagen. Så efter att jag pratat lite med dagispersonalen så körde jag iväg vagnen där Elliott låg och sov, han vaknade precis när jag kom ut så det var ju perfekt timing. Vi körde köpte några smörrebröd och åkte hem till mina föräldrar. Där mumsade vi i oss dem och drack te till. Jättegott! Efteråt åt vi mumsig ost och la pussel. Elliott lekte en hel del med sin morfar medan mamma och jag pratade. Jag fick en ask Aladdin, lammslag, citroner och chilisill med mig hem. Kanon! Fredagsmiddagen räddad!Elliott i "sin" stol hos mina föräldrar

På hemvägen hämtade vi upp Michael och Oscar och nu har jag satt in lammslagen i ugnen. Det står en semla och väntar på mig i kylen också, hehe. Den får nog Michael hjälpa till att äta upp. Hoppas vi hinner se något på TV ikväll. Det hade varit mysigt!
Egentligen borde jag duscha Oscar nu när Michael nattar Elliott. Oscar rullade sig i nåt äckligt häromdagen men vi har varit slappa och inte duschat honom trots det. Vi tvättade dock av honom. Men jag orkar faktiskt inte duscha honom ikväll... får vänta tills imorgon eller nåt ;-)
Tror inte Oscar är så sugen heller... han uppskattar inte att bli duschad.

Inga kommentarer: