onsdag, januari 13, 2010

Trött

Puh, idag är jag trött. Borde inte vara det, har sovit gott större delen av natten och drömt massor av olika drömmar. Drömmar är så spännande, jag skulle vilja komma ihåg och skriva ner dem. Det hade varit roligt, men jag kommer bara ihåg dem precis när jag vaknat. Sen försvinner de bort... och precis när jag vaknat vill jag hellre somna om, hehe.

Nu är Elliott och jag uppe. Han har en lång dag framför sig när han stiger upp så här tidigt. Men så var det igår också och det gick ju bra! Han var på dagis 5 timmar igår (varav han sov 2). Michael var med honom för jag jobbade. Det hade gått jättebra! Jag kommer inte att vara med förrän på fredag och då kanske man inte ska vara där så mycket?

Idag ska jag jobba, hoppas få undan massor! Ska vara väldigt effektiv. Men jag måste gå tidigare för vi ska titta på ett hus. Ett lite för dyrt radhus mitt i Sofielund. Ser väldigt fint ut och det är alltid kul att kolla! Imorgon ska jag däremot jobba normal tid och på fredag ska jag vara ledig. Det är lite förvirrande att inte jobba 100%, att ha kortare dagar och så. From nästa månad tror jag att jag kommer att jobba 80%, nu jobbar jag 75%.

Förresten har jag fått mina terminalglasögon och försökte ha dem på mig igår framför datorn. Oj, jag kände mig helt sjösjuk! Fick ju titta på skärmen, sen ner på pappret på skrivbordet och så upp igen. Helt snurrigt blev det. Det är nog bättre att ha dem när man bara tittar på skärmen och inte har en massa papper. Fast Åsa säger att man vänjer sig... att det är så i början. Vi får väl se!

Nä nu ska jag umgås med min lille sötnos!!! Det är ju faktiskt himla bra att jag har typ 2 timmar på morgonen med honom innan det är dags för dagis. Mysigt!

1 kommentar:

crrly sa...

Skicka mig länk till huset, dear, jag fick en känsla här...! :-)