lördag, januari 23, 2010

Planlös lördag

Idag har vi en helt fri lördag, dvs inget är planerat. Jo en sak, vi vill åka till IKEA för att köpa en matta till köket. Det är alldeles för kallt på köksgolvet utan matta. Den mattan vi hade blev ju helt förstörd av smoothiekatastrofen förra helgen. Det kostar mer att lämna in den för tvättning än att köpa en ny matta. Vi behöver dessutom två mattor för den andra (nedsmutsade) kan vi ha i badrummet. Vi tänker försöka oss på att tvätta den själva till våren, när man kan spola av den utomhus och hänga upp den för torkning.

Elliott och jag har varit uppe sen 05.20 och roat oss med att lägga golvpussel, äta frukost, busa, klappa Oscar och titta på Piggley... Det blev lite videos på Youtube också, mest såna på Elliott, han gillar att titta på dem :-)

Jag har bokat biljetter till Avatar imorgon, det ska bli kul att gå på bio! Jag gillar bäst att gå på bio på dagtid. Det känns extra lyxigt på något sätt.

Elliott var på dagis själv igår och det hade gått bra! Han var inte glad eller så men han var heller inte superjätteledsen. Han satt hos en i personalen nästan hela tiden, utom när han la pussel. Han var där inte speciellt länge, han somnade strax innan 11 och när jag kom för att hämta honom vid tvåtiden hade han precis vaknat. På vägen till dagis mötte jag upp Helene, vi åt en hamburgare innan vi hämtade Elliott. Sen var vi hemma hos mig och drack en kopp kaffe medan Elliott busade omkring. Han var glad och som vanligt, så det var säkert helt OK med dagiset. På måndag ska han vara där själv igen. Jag kommer att gå hem tidigt och vara med honom på dagis en stund på eftermiddagen.

Elliott gillar verkligen sin fåtölj. Den är perfekt att relaxa i.

3 kommentarer:

adoptina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
crrly sa...

Haha, skön stil grabben har!

Kattalena sa...

Hihi, eller hur?