fredag, januari 22, 2010

Äntligen fredag!

Nu är min lille påg själv på dagis! Spännande och läskigt... det är första gången han är själv. Vi har haft jättemycket hjälp av mamma som varit med honom på dagis innan i veckan. Det är så mycket som ska göras på jobb både för Michael och mig, så vi är evigt tacksamma för denna hjälp! Elliott har blivit så ledsen när vi gått ifrån honom (om så bara några meter bort) och de har fullt upp med alla små barn som ska skolas in på samma gång så jag har inte känt mig trygg med att lämna Elliott där själv. Nu sa Michael att han hade blivit lite ledsen men satt i ena personalens knä, så får vi hoppas att han blir glad igen! Han hade i alla fall inte alls blivit hysterisk när Michael gick utan gått tillbaka och lekt en stund. Det är ju positivt.

I helgen ska vi få ännu mer passning, vi ska gå på bio och se Avatar. Det ska bli jätteroligt! Elliott ska vara hos mina föräldrar. Och på måndag är det Depeche Mode och Elliott ska sova hemifrån för första gången utan oss! Han ska sova hos mina föräldrar. Det kommer säkert att gå jättebra! Får hoppas att han tappar bort tiden och inte vaknar klockan fem då, som han alltid gör hemma :-D

Idag ska jag bara jobba halvdag och har massor som måste bli gjort. Därför grundar jag med en espressofrukost, hehe. Därför och för att det är fredag!
Så nu måste jag återgå till jobbet.

Inga kommentarer: