lördag, januari 09, 2010

Lördag

Idag har vi mest varit hemma. Vi har framförallt städat. Tobbe och Desirée kom och hämtade Oscar och åkte ut på strandpromenad. De kom tillbaka med honom just när vi städat klart och följde med in och fikade. Ernst är så söt! Mycket bunden till husse och matte. När de hade åkt hem så var vi och handlade på Jägersro. Vi skulle egentligen köpa en dammsugare men de hade stängt när vi kom till affären. Det får bli imorgon eller nåt istället, vår gamla har typ gett upp.

Igår var mamma och jag med Elliott på dagis. Det var jätteroligt! Jag skulle vilja vara med honom på dagis alltid... Det var så kul att se alla barnen leka och Elliott var så nöjd och glad och sprang runt och hittade på än det ena och än det andra. Märks att han gillar det. Han kom och fick lite kramar av mamma, mig brydde han sig inte så mycket om, hehe. Som när både Michael och jag är där, då är det Michael som får de flesta kramarna... Han är så söt Elliott. Finaste fina!!!

Efteråt så jobbade jag, mamma passade Elliott så Michael också kunde jobba. Sen åkte Michael på sjukgymnastik med Oscar. Det hade gått jättebra och Oscar verkar ha blivit bättre så han behöver bara gå en gång i veckan nu.

Jag är sååå trött, ändå fick jag sova ända tills 06.15 imorse. Elliott vaknade inte förrän då. Och jag la mig tidigt igår. Men får försöka lägga mig tidigt idag med.

Imorgon kommer tjejerna på lunch. Vi ska ha julklappsutdelning. Jag har bestämt vad vi ska äta men känner mig väldigt oplanerad och oförberedd. Hoppas det blir bra ändå... Jag har i alla fall packat in deras julklappar. De kommer redan vid 13-tiden för kl 18 ska jag på allsång, "sjung ut julen". Det ska bli kul!

Förresten har Elliott börjat med något nytt. Han tar en i handen och drar med en dit han vill att man ska gå. Tex drar han in oss i matrummet för att hjälpa honom att lägga figurerna i pusselmattan. Det är så himla gulligt!

2 kommentarer:

MelvinsMamma sa...

Exakt så har Ludde också börjat göra. Gulliga gulliga pojkar!

Kattalena sa...

Nä, så lustigt att de gör samma! De är ju lika gamla, i stort sett. Och det är verkligen supergulligt!!! Man blir så glad när de tar en i handen och visar vad de vill!
:-D