lördag, juli 12, 2008

Trötthet

Igår var jag tröttare än tröttast. Jag var helt slut hela dagen, det blev inte bättre med kaffe eller någonting... Michael, Elliott och jag gick en tur på stan efter att ha varit på Mobilia och inhandlat en iphone. Jag har behövt en ny mobil jättelänge men Michael har sagt att jag skulle vänta på iphone istället. Och det var nog himla bra!!! Den är ju fantastisk! Även om den är bra mycket större än en mobil så är den ju så rolig, så mycket man kan hitta på med den!

Idag fick jag sova ut på morgonen, ända till 09.30 sov jag. Michael tog Elliott. När jag vaknade så somnade Elliott. Då gick jag och la mig med honom ;-) fast då sov jag inte utan låg i sängen och läste "Flyga drake", den är jättebra. Det var himla skönt. Steg inte upp förrän 11.30. Pratade med mamma i telefon en stund och sen gick Michael, Elliott, Oscar, Liam och jag ut på långpromenad. Vi gick i över en timme minsann. Det var skönt att vara ute och gå, men fick lite ont i huvudet. Tror jag måste gå och få lite massage för nacken. Ska kolla om thai-massören i kvarteret bredvid kan göra bara det?

Marie och Vanja var här och hälsade på på eftermiddagen. Det var jättekul! Vanja är så himla söt! Hon hade en jättesmart napp-hållare! Sån måste jag skaffa. Jag som inte vill slicka av nappen när den trillat på golvet. På så vis trillar den ju aldrig på golvet! Perfekt! Elliott fick en jättefin pyjamas med vovve på! Vanja hittade Elliotts borttappade napp och hon visade hur mycket vi behöver barnsäkra här hemma :-D

Till middag blev det kinamat. Inte så gott. Jag är lite äckligt mätt och har ännu mer ont i huvudet nu... Lill-totten sover så jag funderar faktiskt redan på att gå och lägga mig ;-) Tror faktiskt att jag ska det...

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Kinamat brukar ju vara gott!
Och flyga drake är riktigt bra. Jag har precis börjat på "tusen strålande solar" av samma författare. Har hört att den ska vara ännu bättre...
Och idag har vi varit på det omtalade hundfältet. Dit blir det alldeles säkert någon mer tur (även om Lurvig var så varm när vi kom fram att han inte alls var sugen på att springa... och bada, nej usch, då blir man ju blöt :)

Kattalena sa...

Ja, det är lite för varmt ute nu för vovvespring. Så kul att ni varit på hundfältet :-D. Hoppas det blir en rolig skånevistelse!

Har snart läst ut "Flyga drake" och funderar på att läsa "tusen strålande solar" också. Men så har jag en massa som väntar på att bli läst innan dess, ska börja med dem ;-)