måndag, juli 14, 2008

SUCK OCH SUCK!!!

Jag glömde min väska i bilen i natt... gissa om de har slagit in bilrutan och snott den? Självklart... gissa om jag hade mycket grejor i väskan? Ja!!! Men inte min mobil och inte min kamera i alla fall. Man får vara glad för det!!! Det är jag faktiskt otroligt glad för!!! Jag brukar ha dem i väskan alltid...

Men plånbok med allt vad det innebär (hundra kort) och kontanter såklart... Dessutom hade jag nycklar till huset och till jobbet... Så nu måste vi byta lås. Meddetsamma. Och fixa bilrutan hos Toyota... Michael fick stanna hemma från jobb nu på förmiddagen. Suck, suck och åter suck.

Jag är så trött på mig själv...

7 kommentarer:

åsa sa...

Fy så jobbigt! :-( Tur i alla fall att kameran och mobilen inte var i bilen...

Kattalena sa...

Jaaa så jobbigt! Nu har vi bytt lås på alla våra dörrar... Michael fick stanna hemma idag. Jag är i alla fall väldigt imponerad av att Michael inte har skällt på mig. Blev mest lite uppgiven och sen fixade han allt ;-)

Och himla tur med kameran och mobilen! :-)

mossfolk sa...

Men så onödigt!!!
Helt sanslöst att det finns de som inte kan låta saker vara ifred.
Min plånbok har blivit kvarglömd i bilen ett antal gånger. Det är ju så lätt hänt...

åsa sa...

Men hur går det med nycklarna till jobbet? Hade du inte nycklarna i nyckelbandet?

Kattalena sa...

Åsa - ja, jobbigt med jobbnycklarna. Jag ringde dit och berättade men de tror att det är OK ändå eftersom det är larm också... Så de ska inte byta. Fast de hade inte bestämt sig helt... Jag är världens klant!!!

Mossfolk - Ja, det är verkligen sååå lätt hänt! Har glömt väskan någon gång förut också men då har ingen sett det. Tycker också att de borde låta ens saker vara ifred. Har tydligen varit många inbrott här runtomkring, även på dagtid. Hoppas de blir bortskrämda av vår "varning för hunden" skylt.

åsa sa...

Kanske inte om de ser hunden först... :-D

Kattalena sa...

Aja! Liam kan se farlig ut minsann :-D