fredag, juli 04, 2008

Så är det

Jag har världens sötaste lille unge. Han är sååå fin! Bara så ni vet :-) Han är så söt när han sover

Just nu är det lugnt,varmt och skönt. Elliott har precis somnat. Jag sitter på terrassen med min latte. Michael är hemma idag, sliper och oljar ekskivor till badrummet. Igår kom vår tvättmaskin och pappa var här och hjälpte till att flytta in den i källaren. Nu har jag snart rena kläder igen! Himla trevligt!

Igår åkte jag till mina föräldrar för att hämta Liam. Mamma och jag åkte och handlade på Ica och sen satt vi ute i trädgården. Elliott låg på en madrass på gräset och var hur nöjd som helst jättelänge. Han var verkligen vaken mycket igår, sov kanske bara 3 timmar på hela dagen och somnade inte förrän halv tio på kvällen. I gengäld sov han ända från halv tio till 03 på natten. Jag trodde han skulle vakna vid 01-tiden, så jag själv kunde inte somna om efter det. Jag vaknade nämligen då och sen väntade jag på att han skulle vakna ;-) Så här gulligt ligger Elliott i sin säng

Jag försökte ta på mina shorts idag, de jag brukar ha. Hoppsan, de var alldeles för små! Jag är ju inte nere på min vanliga vikt än men efter att ha haft jättemagen innan så känner jag mig himla smal, hehe. Men mina kjolar, byxor och shorts passar inte längre. Så jag har mest mjukisbyxor på mig. Skönt men kanske lite för varmt idag. Som tur var hade jag ett par tidigare för stora shorts så de tog jag på mig i stället. De är på gränsen till för små de med... Men jag går ju ändå bara hemma och har det bra! Så det gör inget. Alla dessa bullar och kakor som jag äter varje dag lär ju inte hjälpa till de heller ;-). Dessutom ser jag att det är dags för lite kroppsrenovering i form av att silképilera benen och sånt. Vilket påminner mig om att idag måste jag verkligen klippa Liams klor. De är grymt långa.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Liten Elliott i stor säng :)
Och visst är det en söt son ni fått, säger jag som bara sett honom så nöjd på bilder.
(i verkligheten skriker alla bebisar när jag kommer i närheten)

Kattalena sa...

Tror inte att lill-totten hade skrikit om du kommit i närheten av honom :-)

Han skriker inte så jättemycket, men gnyr och ser missnöjd ut lite då och då. Då fotograferar vi honom inte ;-)