tisdag, maj 20, 2008

En lugn tisdag

Började dagen med ett besök på mvc. Allt ser fortfarande bra ut, lite högre blodtryck men det blir det när bebisdags närmar sig. Om det nu närmar sig? Hehe!
Sen åkte jag till stranden med vovvarna. Lycklig Liam fick bada. Handlade på vägen hem. Väl hemma bakade jag fler kanel och kardemummabullar, kan ju vara bra att ha i frysen! :-)

Satt lite i solen med vovvarna, det var jätteskönt väder ute! Många som undrar när bebis ska titta ut, men ingen undrar mer än jag! :-D
Beräknat till imorgon... kan man hoppas?

Liam fångade en igelkott igår och kastade iväg den. Den blev inte skadad alls. Men dumma hund! Man får inte ge sig på stackars oskyldiga igelkottar!!! Idag skällde han och höll på inne i buskarna. Där kommer jag inte åt honom. Jag vet inte vad det var han terroriserade. Jag kastade pipboll åt Oscar, det lockade ut Liam på två sekunder som tur var ;-)
Sen åkte han in...

5 kommentarer:

mossfolk sa...

Här är fullt med igenkottar, men Lurvig har ännu inte fått fatt på någon...
Och varendaste dag kikar jag in här och undrar... Det ser nästan ut som att det inte blir någon oxe :)

Kattalena sa...

Tydligen är igelkottar fridlysta! Så vi får verkligen se till att han inte jagar någon fler gånger :-o

Nä, det lutar nog åt en liten tvilling ;-)

Anonym sa...

Känns märkligt att ni snart har en bebis hos er och vi härborta har inte ens sett dig gravid. ett tillfälle det känns lite trist att vi är så långt borta. Jag skickar uppmuntrande kom ut tankar till pågen! Emilia

Lill sa...

Hejsan, Tittar in här varje dag sedan vi möttes på LC provet och pratade.. Vill ju kunna grattulera er när den lille kommer när han nu kommer. Lycka till när han nu vill komma.
Vänligen
Lill med Faraohundarna

Kattalena sa...

Hej! Vad ni är gulliga!!! :-)

Hoppas att han kommer snart så att vår väntan kan vara över!!! :-D