tisdag, april 22, 2008

God morgon

Idag känner jag mig inte lika trött som igår. Igår åkte jag hem från jobb vid halv fyra tiden, la mig att vila/sova 2 timmar ungefär. Sen jobbade jag tills det var dags att lägga sig. Michael var på LC möte i Lund. Mycket konstigt var att jag inte var hungrig på hela tiden. Jag hade inte ätit sen lunch. Brukar bli hungrig. Frös gjorde jag också. Det var säkert för att jag var så trött. Sov dåligt gjorde jag i natt med. Det hör nog till själva graviditeten tror jag. Har läst på lite forum och veckorna före BF verkar alla sova jättekasst. Så det är väl bara att härda ut!

Om en stund ska jag till doktorn, sen ska jag jobba. Idag ska jag få gjort massor har jag tänkt :-D
Vovvarna ska vara med mig på jobbet hela dagen. Här hemma ska det bytas gaspanna och hållas på. Så Michael jobbar inte idag.

Oscar är så rolig. Han ska absolut ligga i buren på jobbet. Om Liam snor platsen så står Oscar utanför buren och bara står! Tittar och tittar. Han ger sig inte, kan stå jättelänge. Sen kommer han till mig och lägger huvudet i mitt knä och går tillbaka till buren. Om han istället hoppar upp i stolen så ligger han bara och tittar mot buren och kan inte slappna av. Om jag då kallar ut Liam och ber honom lägga sig i stolen istället, då flyger Oscar in i buren, lägger sig och somnar meddetsamma. Hehe. Liam sover lika bra i stolen som i buren så honom spelar det ingen roll. Oscar har en massa tvångsgrejor för sig... Sicka sötnosar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läser om Oscars "tvångstankar". Bamse är precis lika när det gäller "hans" hörn i soffan. Han kan stå och glo hur länge som helst om någon har tagit hans plats.

Unknown sa...

jag stal din babycountdown...häftig!

Kattalena sa...

Annelie: Så kul att höra Bamse också har såna idéer! De är för roliga :-D

Melvinsmamma: Klart att du ska ha den! Det var faktiskt Åsa som hittade den till mig. Så får man lite hjälp att hålla reda på det själv också ;-)