tisdag, april 22, 2008

Brrrr

Här är det kallt hemma. Vår nya panna kommer först imorgon så vi har ingen värme och inget varmvatten ikväll/inatt. Nu är temperaturen 18.6 grader. För kallt för mig.
Jag har inte varit hemma så länge, jobbade till halv nio. Michael kom till jobb och lånade duschen på kvällen eftersom vi inte har varmvatten.

Jag fattar inte hur mycket det är att göra! Det är helt otroligt, min lista att bocka av innan jag ska sluta blir snarare längre hela tiden än kortare. När jag skulle gå hem idag var jag helt snurrig i huvudet och kände mig allmänt utarbetad... Imorgon är det ännu en lång arbetsdag och på torsdag är det bara packa rummet som gäller. Massor att packa har jag i mitt rum kan jag säga. Sån tur att Michael kommer att vara där och hjälpa mig. Om jag nu bara kunde få tid över till inkomstdeklarationerna också så hade det känts bättre... Något liv utanför jobbet känns det inte som jag har för tillfället, men nu är det bara ca 6 arbetsdagar kvar. Vi ska jobba på lördag allihop, för att ställa i ordning i nya lokalen. Men vi är lediga på fredagen då flytten sker.

Michael och jag körde till Krua Thai för att äta på hemvägen från jobb. Det var verkligen jättegott! Jag tog kyckling med cashewnötter och sen delade vi på en ananasglass till efterrätt. Nu är vi hemma och eftersom det är så kallt är det lika bra att gå och lägga sig meddetsamma. Jag har redan lagt en uppvärmd vetevärmare i sängen...

Gonatt!

Inga kommentarer: