söndag, mars 16, 2008

Söndag med sol


Idag fick vi mycket gjort minsann! Började med att städa ovanvåningen, sen åkte vi till Käglinge med hundarna. Det blev ingen långrunda, blev kissnödig och fick ont i ryggen men det var i alla fall jätteskönt ute och vovvarna verkade nöjda!
Hemma igen var jag så slut att jag la mig i solen i soffan på terassen och vilade. Det var jättevarmt och skönt! När jag kom ur min dvala så städade jag på bottenvåningen också.

Precis när jag var klar med min del (Michael skulle dammsuga) så kom mina föräldrar för att hjälpa oss att kasta några av våra alla soppåsar och stora kvistar på tippen. Det gick tyvärr inte för tippen var stängd på söndagar :-)
Istället hjälpte de oss att klippa ner alla grenhögarnar i sopsäckar och så tog de med sig massor i bilen (pappa skulle slänga det i morgon). Så snällt! Och så mycket roligare att klippa grenar med sällskap! Det var riktigt varmt så länge man var i solen. Bilden visar alla grenar vi klippte ner idag!

Efter middag, dammsugning och dusch så hann jag jobba lite (alldeles för lite). Skulle klä på mig inför meditationen men INGENTING passar! Allt är för litet och för obekvämt och jobbigt jobbigt jobbigt. Helst skulle jag vara hemma i mina myskläder hela dagarna!

Pia kom och vi åkte till meditationen som som vanligt var jättebra! Men jag tyckte det var jobbigt för något trycker på mot lungorna/revbenen och ingen ställning är skön att sitta i. Inte nu heller hemma i soffan... och värre ska det bli :-(
Visst är det fantastiskt att det finns en liten bebis i mig, men inte är det skönt!

Inga kommentarer: