onsdag, december 23, 2015

Ojoj så fort december går... hinner inte med.

Så har det gått mer än en vecka igen...galet! Tiden bara rusar iväg, förstår inte att det snart är julafton? Och på jobbet är det massor att göra och samtidigt flyttpackar vi.

På torsdagen jobbade jag hemma och var också delvis ledig och städade lite där hemma.
Sweet i sitt favorithus som jag lyft upp från golvet för att dammsuga
Mango låg mest på sin hyllplats och tittade på
Jag tog det lugnt en stund och kollade på TV med katterna. Kände att jag behövde lite återhämtning.
Kattmys!
Och gosande
På fredagen var jag hos sjukgymnasten och fick en massa bra övningar, ska göra dem tills i början av januari och sen ska jag dit igen och se om de har hjälpt. På kvällen åkte jag hem till J och vi åt mat och lyssnade på musik. På lördagen gjorde vi vårrullar (med kyckling och nudlar) till lunch, det blev jättegott!
Vårrullar med kokosris och sallad
Sååå fin jättestor nalle på Triangelstationen
Jag kom hem på eftermiddagen och Elliott och jag hade myskväll med film och chips och Elliott sov hos mig.

På söndagen var Elliott och jag på nallekonsert med mina föräldrar. Det var riktigt, riktigt bra! Först var jag lite orolig att det skulle vara tråkigt, men det blev tom bättre än det brukade vara och luciorna sjöng så himla fint! Elliott som hade lite ont i magen och inte alls var sugen på att gå tyckte också att det var jättebra och var hur nöjd och glad som helst efteråt! Vid tvåtiden hämtade Elliott och jag Elliotts kompis Alexander. Han följde med hem till mina föräldrar där jag klippte pappas hår medan barnen lekte.

Strax efter tre åkte vi allihop till Big Bowl och spelade bowling. Barnen var jättebra, bättre än vi vuxna,hehe. De hade förstås galler på sidorna så inga klot kunde åka i rännan. Kan ju vara en av förklaringarna :-).
Bowlingtime
Bowlinggänget
När vi bowlat klart så åt vi julbord och där var massor av gott och jag åt alldeles för mycket, hehe. Mycket mumsigt och trevligt! Efteråt spelade Elliott och Alexander lufthockey och lite andra spel.

På måndagen jobbade jag som vanligt. På kvällen var det fika hemma. På tisdagen tog jag blodprov på morgonen och sen jobbade jag. På kvällen var jag hos J som bjöd på köttbullar till middag.

På onsdagen jobbade jag på kontoret och på kvällen var det julbord i kollektivet. Elliott ville inte följa med så jag gick dit själv. Det var jättetrevligt och de hade gjort massor av god mat, framförallt var västerbottenpajen och sillen godast. Jag satt vid ett trevligt bord och sen hjälpte jag till att duka av och diska efteråt. När jag var klar gick jag hem och jobbade lite tills det var dags att sova.

Torsdag:
Jag jobbade hemifrån och det var struligt och jag fick göra lite BoAktivbokföring mitt i allt. Sen hade jag möte med Hyreshem och det tog 1,5 timme men var både intressant och givande, tog dock lite för lång tid så det blev stressigt till jobbet efteråt. På jobbet hade vi glöggmys och fick julklapp! På glöggmyset åt jag hur många pepparkakor med bredbar StAgur på som helst. Så gott!
Årets julklapp
Chefen sa att han är så glad att jobba med just oss och så skålade vi med bubbel för Adele som säljer så bra! Vi åkte till Årstiderna by the Sea och åt julbord. Det var himla trevligt och mysigt och det godaste av allt var hummern!
Mums!!
På fredagen jobbade jag på kontoret. Tiden bara flög iväg. Åsa och jag var på Beebar och åt lunch. Det var gott och mysigt. Efter jobbet handlade jag lite ostar och tryffelsalami. Var hemma med katterna en stund och sen gick jag över till Michael och vi tittade på Robin Hood och mumsade på ostar. Elliott älskade Brie de Meaux och åt hur mycket som helst av den. Det var jättegott alltihop och jag blev såå mätt. Elliott sov hos mig.

På lördagen pysslade Elliott och jag här hemma. Vi gick över och åt frukost hos Michael och sen hem igen. Vi lyssnade på julmusik och Elliott skrev en lista över alla rätter han tycker om att äta. Så vi har lite koll på det :-). På seneftermiddagen gick han över till Michael och jag satte mig att boka en massa i BoAktiv. Det tog hur lång tid som helst och jag har klyddat till en hyresfakturering så jag vet varken ut eller in med den... Bokade på i alla fall men hann inte med att göra klart hyrorna.
På kvällen var jag hos J och bjöds på ryggbiff, potatisgratäng, spetskål med bacon o svartpeppar, stekt o marinerad syltlök, bearnaise och vinsås. Mycket gott! Vi tittade på film på kvällen.

Sen var det söndag och helgen slut. Elliott, Helene och jag var på tekniska muséet på förmiddagen. Sen åkte vi hem till Michael - han åkte iväg på hundpromenad o fika i Käglinge. Elliott, Helene och jag gjorde lite tortellini och pratade och åt. Helene tog bussen hem. Elliott och jag var hemma med katterna och la lite pussel. Ingrid tittade förbi med julklapp till Elliott och en amaryllis till mig. Så gulligt! Elliott gick hem till Michael och jag körde och hämtade upp mamma och vi åkte till "sjung ut julen" i Andreaskyrkan. Det var roligt att få sjunga fina julsånger!

På måndagen var det fullt upp på kontoret och det var måndagsmöte och ekomöte och jag jobbade på tills det var dags att åka hem vid 17-tiden.

Och igår var det tisdag och världens stressigaste dag. Det var supermycket på jobbet och supermycket jag ville fixa privat och helt tokigt stressigt. Men jag fick en såååå fin julklapp av Åsa när hon kom till jobbet! Ett armband med lila pärlor som hon gjort alldeles själv. Så himla fint! Jätteglad blev jag!!!
Jag rensade bland mina skivor på jobbet, det blev typ 380 CD-skivor som jag plockade bort. Har minst lika många kvar... Men de vill jag nog faktiskt behålla.
Skivor som rensats bort ur min privata skivsamling
Elliott hade följt med Noah hem och och vi hämtade honom där precis innan jag skulle till meditationen. Jag var helt uppe i varv men meditationen var som alltid både rogivande och mysig med många lärdomar och god fika. Och det stora glädjebeskedet att det fortsätter nästa termin!!!

Idag är det onsdag och Elliott har jullov. Han har varit hos Michael hela dagen och bland annat lekt med Noah. Jag har varit här hemma med J som varit här och vi har gjort nötchokladrutor som kokade i evigheter men ändå inte blev hårda och lagat pekinganka (lättvariant) som vi bakade tunna bröd till. Sen rullade vi in ankan med hoisinsås, gurka och salladslök. Jättegott! Så himla kul att få lära sig lite nya rätter :-). Nu är jag och Elliott själva här hemma och Elliott gillade nötchokladrutorna väldigt mycket, hehe. Jag har gjort korsord till Elliott inför morgondagens julklappsletande. Tänk att det redan är jul! Jag känner mig helt oförberedd för julfirande....

Inga kommentarer: