lördag, juni 26, 2010

Fixat och fejat

Idag fick vi passning av Elliott hela dagen, han var hos mina föräldrar :-)
Efter lämning så började Michael och jag dagen med en promenad på hundfältet tillsammans med Oscar. Jag trodde det skulle vara lite sommar så jag hade alldeles för lite på mig. Det var jättekallt! Vi hade tänkt frukostera på Espressohouse men ändrade oss då det var så kallt.
Oscar på fältet

Oscar i det gröna

Fåglar fanns det gott om

Visst ser det lite kallt ut? :-)

Hemma igen gjorde vi frukost och kollade film "Twilight". Mysigt! Mjukstart, jag kände mig inte så energifull idag... Men efter filmen och lite kaffe så började vi städa. Vi städade i hela huset. Oj vad vi behöver rensa! Men det får bli en annan gång. Det är saker överallt! Våra garderober är överfulla med saker som vi inte behöver... Nästa semesterveckor ska jag gå igenom alla garderober + källaren och uthuset.

När vi städat färdigt så planerade vi lite och sen satte vi upp tältet igen, hehe. Ifall vi ska sitta ute imorgon så kan det vara skönt med lite tak över huvudet som skydd mot solen. På väg hem till mina föräldrar handlade vi och pantade flaskor och lämnade till återvinning. Det är guld värt med passning av lillpojken! Vi får så mycket gjort då! Så kan vi ägna oss åt Elliott när han är hemma :-)

Vi kom hem till mina föräldrar och där väntade en oerhört glad liten pojke! Oj så han trivs alltså! Vi stannade en stund och mamma och jag la klart ett pussel.
Sen var klockan mycket och vi åkte hem och lagade middag. Vi är faktiskt riktigt nöjda med Linas matkasse! Det har varit jättegott hittills!

2 kommentarer:

Martina sa...

Åh är det sånt där man får hem till dörren? Verkar smidigt! Fina oscar, så fin han är!

Kattalena sa...

Ja om du menar Linas matkasse så är det precis så! Vi testar ett tag nu. Tyvärr är det sommaruppehåll så nästa kasse kommer inte förrän i augusti :-(
Det är så skönt att slippa tänka på vad man ska laga och få recept och allt levererat. Himla smidigt!

Visst är Oscar fin :-D