söndag, juni 27, 2010

Kalas 2

Idag var Michaels syskon, syskonbarn och syskonbarnbarn här och firade min 40-års dag! Det var himla trevligt! Jag fick jättefina blommor och en himla fin present! Ett presentkort att utnyttja på Mobilia! Jag har redan kommit på massor av saker jag vill ha där, hehe. Elliott var på strålande humör och barnen Filippa och Natalie lekte massor med honom.

Det gillade han verkligen!

Vi bjöd på lite blandad plockmat och sen var det tårtor till kaffet.


Jag provade bland annat att baka denna kladdkakan på vit choklad. Den var supergod tyckte jag :-D
Vi hittade inga tårtbottnar i affären och jag provade ännu en gång att baka tårtbotten med misslyckat (dvs helt platt) resultat. Undrar så vad som är fel, måste vara ugnen?
Så till slut fick jag göra jordgubbsgräddtårtan på chokladtårtbottnar och faktiskt uppskattades den mycket! Hehe. Jag tyckte den blev helt ok men inte lika god som den vanliga brukar bli :-)

Nåväl! Efter firandet så har jag mest umgåtts med Elliott. Sötnosen. De senaste tre kvällarna har han vägrat nattas av någon annan än mig. Ikväll tog det 40 min för honom att somna. Han snurrar och snurrar och snackar och kastar runt kuddarna och snurrar lite till och sparkar i väggen och tjo vad det är livat. Sen plötsligt somnar han. Vi tror att det är när vi lägger honom lite för sent och han är övertrött. Jag vet ju själv hur svårt det kan vara att somna ibland... det har han säkert efter mig, hehe.

Imorgon är det jobb igen. Det har varit en underbar semestervecka! Känns som att jag fått en hel del gjort och jag har haft riktigt kvalitetsmystid med Elliott. Vi har hittat på mycket kul både själva och tillsammans med andra.


Innan kalaset idag så var Elliott ute och lekte med poolen. Det var inte speciellt varmt ute och vattnet iskallt men han tyckte det var skoj ändå och tröjan blev plaskvåt :-)

Inga kommentarer: