lördag, februari 04, 2017

En liten egenfika


Finfina tulpaner som jag köpte förra helgen
Här sitter jag på Espresso och fikar. Jag är i Trelleborg och ska fixa lite i Joakims lägenhet, han är redan där men jag var lite hungrig så jag passade på att ta en egen-fika innan jag börjar. Det är mysigt tycker jag.
Dagens frukost
Denna veckan som gått har gått så himla fort. Galet fort! Jag tycker inte jag hunnit någonting, inte på jobbet och inte hemma. Men jag har varit och fått två laserbehandlingar för knät. Svårt att säga om det gjort någon skillnad eller inte än. Det är visst mest smärtlindrande. Jag har också fått ett träningsprogram av min snälla och trevliga sjukgymnast. En ny kyl/frys har jag också fått. Min gamla var helt kass. Så det känns jättejätteskönt! Att nu veta att kylen håller kylan och inte öppnar sig hela tiden. Lovely!

I tisdags passade jag Heimi på kontoret i stort sett hela dagen. Vi var ute på en lite längre lunchrunda och jag passade på att spela lite pokemon go samtidigt.
Heimi vantrivs inte på jobbet
I onsdags hämtade mina föräldrar Elliott på skolan. Jag åkte dit sen efter jobbet. En frustrerande jobbdag där jag satt med en avstämning i excel som tog eeeeevigheter. Kändes som att jag inte fick något gjort på hela dagen, men det fick jag ju ändå :-).
Mamma bjöd på sniglar i vitlök och färska räkor med vitlöksbröd till. Mycket gott!
Jag drack 3 cocaburkar också... hehe. Vi såg AFV och åt en god kitt-ost. Trevlig kväll!

Sömnen har varit bedrövlig hela veckan. Jag har känt mig som ett ras. Mest gått omkring i en dimma av trötthet. Men espresso på jobbet och lite coca (syndat pga trötthet) och godis har gjort att det ändå gått bra.
I natt provade jag valerina, tror jag blev lite snurrig av det och illamående, men jag somnade rätt så tidigt. Vaknade dock efter någon timme och sov inte på ett tag, vaknade igen och så samma sak... Frustrerande. Jag är liksom bara vaken, tänker inte på någonting eller stressar över något. Bara vaken i huvudet och trött i kroppen. Well well. Det blir nog bra med det.

Jag tog en eftermiddagsfika med Camilla igår på Hollandia. Det var trevligt! Det var längesen vi träffades. Hennes dotter Josefin kom också och satt med oss i slutet. Efter fikan gick jag tillbaka till kontoret och jobbade till 18.30. Blev ändå inte klar med något vettigt kändes det som.

Sweet dricker ur favoritvattenskålen
Nä, nu har jag suttit här och babblat länge nog. Nu är det dags att ta några tag i Joakims lägenhet så vi kan bli av med den så snart som möjligt.

Inga kommentarer: