lördag, januari 09, 2016

Flytt och målande

Torsdag
Jobbade på förmiddagen fast jag borde packat en massa inför flytten, men det var så himla mycket att göra denna dag. Klockan 12 träffade jag mamma och vi gick till Beebar och åt lunch. Himla trevligt! Jag hoppas att detta blir en vana :-). Efteråt kom jag precis i tid till vårt flytt-möte och vi pratade om hur vi skulle lägga upp packandet. Sen spenderade Åsa och jag eftermiddagen med att hålla på och packa och flytta grejor.
Lite kartonger... 
Jag jobbade till fem eller så och handlade på vägen hem. Noah och Philip var hos Elliott och Michael. Jag hade köpt med mig tortellini som vi alla åt till middag. Elliott kom hem till mig när Michael körde Philip o Noah hem. Elliott och jag hade en fin kväll och läste en av böckerna Elliott fått i julklapp innan det var dags att nanna.

Fredag

Vi hämtade Philip kl 08 och åkte iväg till jobbet. Elliott och Philip var med oss där hela förmiddagen. Jag och Åsa flyttade kartonger och tog ner hyllor mest hela dagen.
Åsa i arbetstagen
På lunchen gick Michael, Elliott, Philip och jag till Noodle market och åt buffé. Det var gott! Jag körde hem barnen till mina föräldrar. Där satte de sig vid vars en dator och spelade minecraft, hehe.
Jag åkte tillbaka till jobbet och packade och fixade och nu börjar det nästan bli helt klart inför flytten. Jag hittade en himla massa enkronor jag sparat och femtioöringar men de är ju inte värda någonting längre, hehe...

När vi jobbat klart så åkte jag till mina föräldrar och hämtade Elliott och Philip. De hade haft jätteroligt och spelat mest hela tiden, hehe. Lämnade Philip hos sig och så åkte Elliott och jag hem till mig. Vid 18-tiden kom Joakim hit och träffade Elliott för första gången. Vi hämtade pizza till middag. Elliott gick över till Michael lite senare på kvällen. Jag rörde ihop deg till nattjästa bullar.

Lördag
Elliott kom över till mig tjugo i åtta på morgonen då Michael åkte till kontoret för att hjälpa till med flytten. Elliott var hungrig så jag gjorde klart bullar och satte i ugnen och sen åt vi frukost. Joakim gick hem efter att vi ätit och Elliott och jag spelade lite knockback madness (Minecraft) och sen byggde vi lego hela förmiddagen. Roligt och mysigt.
I byggtagen
När legot byggts klart så tog jag äntligen tag i att måla i kollektivet. Det var Elliott som föreslog det och han hjälpte till med att slipa puts och att måla. Jätteduktig! Och han tyckte att det var kul :-).
Slipar för fullt
Väggen ska bara målas en gång till sen är det klart. Allt gjorde vi i ett lugnt tempo.
Det är mitt löfte för i år (att ta det lugnt) och jag har lyckats hålla det bra hittills tycker jag.
Färdigmålat första strykningen
När vi var klara kom Michael från jobbet och hade köpt med lunch till Elliott. Jag åkte till Rusta och köpte tvål till nya kontoret och sen körde jag till kontoret och tittade hur det gick med flyttandet. De var klara med dagens lass, alla möbler. Dock hade jag glömt att märka min soffa, så den får gå med flyttlasset imorgon :-). Imorgon ska de ta alla lådorna.

Torgny var fortfarande där så vi gick runt och kollade lite. Ska bli så roligt att vara på nya kontoret from måndag!

När jag kom hem gjorde jag mat - kyckling - och det blev jättegott. Michael och Elliott kom över och åt (fast Elliott fick tortellini för det gillar han). Sen kollade vi på "Mästerkatten" och jag somnade till. Vi åt lite chips också såklart (Elliott och jag). Och nu är det snart dags att nanna.

Inga kommentarer: