lördag, juni 06, 2015

Hej hopp!

Nu har det gått en hel arbetsvecka igen, dagarna flyger fram!
I tisdags hade jag o chefen lunchmöte med Ann som ska jobba med oss i sommar. Det var trevligt. Vi var på Beebar och det var jättegod mat som alltid. På kvällen var det styrelseutbildning och vi hann precis äta pizza innan mötet började. Vi åt pizza med Lennys familj och sen var Elliott hos dem medan Michael och jag var på utbildning. Jag gick därifrån vid 20-tiden och hämtade Elliott och så gick vi hem och la oss. Fast sen ångrade Elliott sig och gick hem till Michael och sov istället :-D.

På onsdagen var det workshop hos Apple store på Emporia. Den varade nästan två timmar! Efteråt åt jag sushi på Emporia. Michael och en kollega var med men åt andra rätter :-). Vi åkte tillbaka till jobbet efteråt. Där var det en berg o dalbana gällande var vi eventuellt ska flytta till ny lokal. Spännande det hela. Får se var det landar. Jag fick mycket gjort i alla fall. Elliott följde med en kompis hem efter skolan. Jag jobbade tills det var dags för middag i matsalen och när jag ätit klart åkte jag och hämtade Elliott. Där hade de gjort äpplepaj som jag blev bjuden på och det tackade jag inte nej till :-D. Så jag satt kvar en stund och fikade medan barnen sparkade boll i trädgården. Sen sov Elliott hos mig.

På torsdagen var det minsann hyfsat fint väder. Jag jobbade på kontoret större delen av dagen och sen fortsatte jag en stund hemifrån och passade på att mata katterna och kela med dem innan jag åkte hem till mina föräldrar som hade hämtat Elliott tidigare på dagen. De hade varit och spelat minigolf och det hade varit skoj! Elliott var ute o spelade boccia med pappa när jag kom. Mamma fixade med mat och det var hur god mat som helst! Först fick vi tortillas som var stekta och innehöll parmaskinka/brie  ena sorten och salami/getost andra. Hur gott som helst. Speciellt salami/getosten.

Det bjöds på oxfile med pepparsås, sparris, klyftpotatis och sallad. Så himla gott!!! Jag har inte ätit det på evigheter - oxfilé alltså och den var hur god som helst. Mums mums! När vi hade ätit klart var klockan så mycket så vi hann inte med efterrätten (chokladpudding) annat än att jag tog en sked och smakade på denna delikatess :-D. Elliott sov hos Michael.

På fredagen lämnade vi Elliott o Lenny på skolan som vanligt. Jag jobbade hemifrån med paus för besök hos frissan. Hon klippte mig likadant som förra gången, jag är så ambivalent när det gäller om jag ska ha kort eller försöka få ut det lite. Men sen står jag inte ut när det börjar bli lite för långt så det får nog vara kort ändå. Det är dock jobbigt att vara nyklippt. Det blir liksom bättre efter sådär 3 veckor och sen efter 5 veckor är det för långt... så det är en rätt kort period man är nöjd alltså :-).
Men men. Efter frissan jobbade jag vidare och tog lunch där jag och Michael åkte och handlade till Elliotts skol-kalas som ska vara på söndag. 18 barn som ska komma hit och gå på kalas.

På kvällen fick Elliott och jag skjuts av Michael till Dockan där Elliott och jag var på Josefins studentfest! Det var på en restaurang som var abonnerad och det bjöds på middag och tårta och var väldigt trevligt! Kul att träffa alla som var där och smart av min kompis (vars dotter tog studenten) att hyra ett ställe som fixar allt med mat och sånt så att de själva kunde slappna av och vara med på själva festen :-).
Coola rosor! Riktiga alltså. Kunde inte låta bli att ge Josefin en sån. Sååå fin! 
Några av desserterna
Elliott och jag tog sen tåg och buss hem. Han är för go den lille pågen. Vi fick springa en del då jag är dålig på att hitta där ute och vi sen gick till fel perrong och tåget skulle gå om bara någon minut.
Men det gick finfint och sen sov Elliott hos mig.

I morse började Elliott bygga på ett av sina födelsedagslego. Vi gjorde också gottepåsar till kalaset, med ögon och namn på. Michael förberedde skattjakt. Elliott och jag gjorde placeringskort (han skrev alla namnen och jag laminerade dem). Roligt att pyssla med. Sen åkte vi och lunchade på Krua Thai, Elliott som önskade det. Jag var helt överraskad av värmen ute! Den slog mot mig och jag fick byta till vårjacka för typ första gången! Nice ju. Och genast kände jag att jisses vad det är varmt, nästan lite jobbigt :-D. Sen började det blåsa och då var det inte riktigt lika varmt längre. Hur som helst så var det god mat på Krua.
På Krua Thai
 Efteråt fick Elliott leka på temalekplatsen som ligger på Möllan. Vi åkte in om Emporia och handlade det som fattades och lite smått och gott till kvällen. Hoppade över mer middag än lunchen.

Hemma igen så passade jag på att städa, galet mycket grejor överallt här hemma.... undrar just var man ska göra av alla grejor man har? Men jag lyckades plocka undan en del... När jag var klar var klockan halv sju och det var dags för lite smått och gott. Det åt vi hemma hos Michael och tittade på Shrek 4. Det var hur gott som helst med lite ostar, kex och salami! Längesen sist. Efter halva filmen ville Elliott gå ut och leka på gården, så då stängde vi av och han gick ut och lekte och jag gick ner och fixade i lokalen. Moppade golvet som var väldigt skitigt då de inte har städat än. Och sen kom Michael ner och vi satte ihop borden som de ska vara och la på dukar och ställde ut glas och sånt så att det är lite förberett inför imorgon.
Gottepåsarna
Elliott var ute och lekte med barnen på gården tills det var dags att sova. Han sover hos Michael i natt och jag har fixat klart där nere och gjort en spellista med låtar till kalaset. Nu ska jag gå och nanna.

Inga kommentarer: