fredag, maj 22, 2015

Äntligen fredag

På tisdagen efter jobbet hämtade jag Elliott och vi åkte hem till mina föräldrar för att hälsa på. Mamma var inte hemma utan hos en kiropraktor. Jag ringde och hon var just klar så jag åkte och hämtade henne :-). Sen var vi hemma hos dem och jag fikade på tiramisu och cola och Elliott fick spagetti med bacon, hans favorit! Mamma o jag satt o pratade medan pappa och Elliott spelade boccia mm. Plötsligt var klockan sex och Elliott och jag fick bråttom hem då jag skulle på styrelseutbildning just klockan 18. Utbildningen var rolig faktiskt. Bra diskussioner. Elliott var ute och lekte första timmen men sen kom han in och pysslade med sin pysselbok och spelade ipad tills vi var klara med mötet. Han sov hos mig och vi gick och la oss direkt efter utbildningen.
Rapsfält på vägen från skolan till jobbet, så himla fint
På onsdagen var det skola och jobb. Elliott följde med en kompis hem efter skolan, jag jobbade på och tog buss och tåg hem. Vi har matvecka men idag behövde jag bara hjälpa till med disken efteråt, så gick dit först strax före 18. Det var någon sill-låda till middag. Sillen var jättegod, men jag gillade inte potatisen som hörde till så mycket. Så när jag kom hem så var jag hungrig.

Elliott sov hos Michael och jag var så sugen på chips och cola så det unnade jag mig och kollade på en film på TV. Under kvällen fick jag himla ont i sidan av ryggen, några muskler som krampade misstänker jag. Så när jag skulle lägga mig kunde jag inte sova. Det gjorde ont hur jag än låg. När jag vänt och vridit mig i vad som kändes som evigheter tittade jag på klockan och hon var 01.20. Jag gick upp och tog ipren-salva där det gjorde ont. Och plötsligt blev jag alldeles yr och det kändes som jag skulle svimma, förmodligen för att det gjorde så ont och för att jag var så trött. Så jag ringde och väckte Michael (stackarn) och jag fick komma över och sova i Elliotts rum (Elliott sover i Michaels sovrum). Det kändes tryggare att inte vara ensam. Och jag lyckades faktiskt somna. Sen vaknade jag 04 och gick över till mig själv igen, för då kändes det bättre.

På torsdagens morgon hade Michael o Elliott försökt vara så tysta som möjligt för att inte väcka mig, men jag var ju inte där... hehe. Borde kanske skrivit en lapp om att jag gått hem :-D. Jag åkte till jobbet, trött som sjutton. Men det gick bra att jobba och det gjorde mindre och mindre ont under dagen. Konstig grej det där. Efter jobbet så handlade jag inför söndagens kalas.
När jag kom hem åt vi varma mackor hos Michael och sen var det styrelsemöte. Min dator ville inte fungera och inte ens Michael fick rätt på den... så jag hade ingen dator på hela kvällen.
Elliott sov hos mig och vi gick och la oss när styrelsemötet var slut.

Idag är det fredag och jag är hur trött som helst. Elliott och jag försov oss men hann ändå bli klara i tid. Min dator hade på något mirakulöst sätt återhämtat sig och fungerade. Så jag fick göra en ordentlig backup på den. Vet ju inte när den flippar nästa gång. Den där 6:e junihelgdagen, den tog jag idag. Var ledig och fick tid att handla resten av grejorna till söndagskalaset och fixa lite annat.
Jag åkte till Kungsängen och testade en säng, den var grymt skön och är mycket dyr. Undrar om det är värt mycket pengar att få en bra säng? Den har 25 års garanti, vad det nu innebär :-).

Efter shoppingen var jag snorhungrig och köpte några kycklingvingar och lite sallad. Jag hade ont i huvudet (för första gången sen innan London) och var tröttare än tröttast. Förmodligen efterdyningar från den sömnlösa natten. Så jag gick faktiskt hem och la mig på soffan och vilade en timme. Nu känns det lite bättre. Snart ska jag gå ner till matsalen och laga mat. Det är min tur idag. Det blir kyckling med parmaskinka och balsamicosås. Hoppas att det blir gott! Och att jag piggnar till lite mer. Det är skönt att det är fredag!

Har en fullmatad helg. Imorgon är det simskola och sen ska vi hem till Pelle för att fira Myntas födelsedag och på söndag fyller Elliott 7 år och det ska vi fira med tacobuffé för släkt och vänner.
Och Elliott ska få leta paket så ska hitta på lite kluriga ledtrådar. Ska nog sätta igång med det nu tror jag.

Sweet verkar ha saknat mig när jag var i London. Han vill kela hela tiden och är som ett litet plåster. Hur söt som helst! Ska vara nära hela tiden. Mango är lite sur på mig. Han är inte alls kelig...
Sweet vill vara nära

2 kommentarer:

Petra sa...

Vilket vackert rapsfält! Vilken härlig väg till skolan Elliott har om han får gå längs sådana fält! :-)

Kattalena sa...

Ja, det är väldigt fint här ute! Rapsfält är så himla vackra! Man blir alldeles glad av att se dem och så luktar det så gott!