torsdag, mars 05, 2015

Excelmög

Idag driver excel mig till vansinne. Varje gång jag kopierar eller byter blad eller vad som helst så hänger det sig! Det är galet irriterande! Jag har startat om och sparat ner på skrivbordet men ändå funkar det inte. Så jag tänkte att på lunchen ska jag starta om datorn igen och sen får jag nog ge upp excel idag och boka saker och defregga fakturor istället. Så får jag hoppas att det fungerar som det ska imorgon istället :-).
Förstår inte hur det kan variera så mycket från dag till dag.

I morse vaknade Elliott och jag tidigt så vi hann duscha och allt innan det var dags för skolan. Han var hungrig så han ville ha lite frukost hemma också. Det fick han och det var tydligen såååå gott bröd. Det var små runda hönö-bröd. Jag köpte dem i fredags men de är fortfarande fräscha. Ska hålla tre dagar till?

Och Mango har massa gojs i öronen fortfarande trots rengöring, droppar och nu sist ampull i nacken. Men jag får väl försöka rensa hans öron lite oftare, för det har jag varit dålig på. Han gillar det inte alls. Det ser bättre ut än det gjorde innan, men inte bra. Har rensat igår och idag.

Nä, solen skiner ute så jag kanske ska passa på att gå ut på lunch nu? Tidig lunch.

Här kommer en torsdagslåt som jag blir glad av att höra! Will Butler - Anna

Torsdag - på väg hem, en fin fullmåne. Gör sig inte på bild som i verkligheten dock


Inga kommentarer: