onsdag, december 17, 2014

17:e december

Det var en lite strulig natt. Elliott kom in till mig redan halv tolv och sov sen väldigt oroligt och lät massor (hans halsmandlar). Jag sov också jättedåligt. När Elliott vaknade på morgonen sa han att han hade jätteont i halsen. Han var varmare än vanligt så jag bestämde mig för att stanna hemma med honom idag. Michael kom över och var hos Elliott medan jag åkte iväg till fiskehoddorna för att göra en julbeställning och tog med Lenny till skolan på vägen plus handlade frukost på Ica. Väl tillbaka gick Michael till jobbet.

Elliott och jag satte oss och åt frukost i lugn och ro. Sen tittade vi på en film "Arthur o minimojerna". Den var inte speciellt bra tyckte varken Elliott eller jag. Jag somnade nästan... Sen satte vi nejlikor i apelsiner.
Våra apelsiner :-D
Sen var det dags för lunch. Idag blev det varmrökt lax, potatis och ishavsromsås. Elliott tyckte det gjorde ont att svälja och kände sig risig. Men han tyckte maten var god. Han ville gå hem till Michael och sova... Vi gav honom ipren och han piggnade till lite. Nu är han hos Michael.

Om en timme ska jag ta bussen till stan och så ska mamma och jag gå till Paulikyrkan och lyssna/se på Cattas mammas kör :-). Och ta en liten fika innan! Trevligt!

Inga kommentarer: