fredag, augusti 29, 2014

Redan fredag!

I morse hade Elliott o jag lite sovmorgon, vi skulle inte vara på skolan förrän 08.30. När vi kom dit sen så var det föräldrasamtal för mig och Michael. Det var ett bra samtal! Vi hade fått fylla i ett papper innan där man beskriver barnets familjesituation och saker om barnet som kan vara bra för dem att veta. Och läraren började med att säga att hon tyckte det var så lustigt att vi hade precis samma familjesituation som hon själv. Att vara separerad men väldigt goda vänner och bo jättenära och hon trodde att de var unika i det :-D. Hon menade att det är väldigt bra för barnen när det är så och att hon sett så mycket annat som varit illa för barn när man separerat. Så det var ju lite kul.

Elliott verkar trivas jättebra och det är visst en jättefin och mjuk klass han har hamnat i. Alla barnen är enligt läraren väldigt snälla och omtänksamma. Sen kan det vara lite så nu på "smekmånaden" (det har ju bara gått två veckor), så det kanske blir tuffare sen, hehe. Jag är så glad att vi hamnade på denna skola, med sina ljusa lokaler & trevliga lärare som verkar uppriktigt intresserade av ens barn. Plus att det är ganska nice att det ligger mitt ute på landet. När man kör därifrån mot jobbet kör man  genom åkrar och fält :-)

Idag på lunchen gick vi till Bee. Det var ovanligt gott! Det var längesen vi var där sist och då var det ganska flottigt och enorma portioner. Idag var det hur bra som helst! Lammstek med någon rosmarinsås och potatisgratäng. Mmmm! Smakade typ hemlagat. God sallad till maten och sockerkaka till efterrätt.

I eftermiddag kommer skivbolaget Mute och hälsar på här på jobbet. Skoj! De har ju blandannat Erasure som jag tycker mycket om. I december kommer Erasure till Köpenhamn, den konserten ska jag gå på!

Inga kommentarer: