måndag, maj 12, 2014

hemmajobbarmåndag (73/100)

Idag har jag jobbat hemma och började redan 07. Gjorde avbrott för att lämna Elliott på förskolan. Det gick finfint att jobba hemma förutom att jag har så mycket att snaska på samtidigt. Jag har godis och annat framme och tyckte jag åt något mest hela tiden. Jag var även på vårdcentralen och pratade rygg och annat och min läkare är så himla bra! Lyssnar och frågar och nu har vi en plan. De tog lite prover och sen cyklade jag hem och fortsatte jobba. Till lunch åt jag pulled pork (som jag köpt i stort sett färdig på ica, de hade rea så jag tänkte jag kunde testa). Åt cremefraiche med fetaost och soltorkad tomat till. Det var gott men jag blev alldeles för mätt och det varade alldeles för länge.

Hämtade Elliott på förskolan kvart i fyra. Han gick hem till Michael direkt och jag fortsatte jobba tills det var dags för Bamsejympa. Vi hämtade upp Emmi på vägen och åkte dit. De hade jätteroligt och det var tydligen sista gången för terminen så efteråt var det korv med bröd. Uppskattades mycket av de två små.

Efter att ha lämnat av Emmi hemma hos sig så åkte vi hem till kollektivet och kom något försenade till maten, det var redd grönsakssoppa och den var väldigt god. Sen överraskades det med vienetta och maränger efteråt :-D. Elliott gick med Michael hem efter maten. Själv jobbade jag lite till och sen åkte jag iväg till meditation. Och det var som vanligt en superjättebra meditation och trevlig och god fika efteråt. Ett toppenställe! Nu är det dags att nanna och imorgon är det jobb på jobbet igen.

Förskolan ska ut i skogen i stort sett hela dagen, får verkligen hoppas att vädret bättrar på sig tills dess... det är väldigt blött och kallt idag.

Inga kommentarer: