torsdag, mars 27, 2014

Nu så var det klart!

Nu har vi haft årsmöte i kollektivet och budget och årsredovisning och allt är genomgånget! Det gick hur bra som helst och var riktigt kul :-D
Så nu kan jag lägga gamla bokföringsåret till handlingarna (förutom att jag har inkomstdeklarationen kvar) och fokusera på nya året som blir så mycket lättare att ta hand om eftersom det bara är jag som bokar. Himla bra ju! Och det var goda hembakade kakor på årsmötet! Trevlig förening det här! Revisorn som var med på mötet tyckte det var roligt att vara med sa hon.
Det är kul att bo här i kollektivet, träffat många nya människor och det är trevligt att man pratar med och hälsar på nästan alla som bor här i huset när man stöter på dem.

Nu ska jag nanna kudden. Tittade lite på sommarresor och funderar på om Cypern kanske kan vara något? Jag har aldrig varit där. Hittade ett ganska billigt hotell med vattenrutschkanor och som verkade ligga alldeles vid en liten stad som verkade trevlig. Elliott är hos mina föräldrar och sover över där, jag ska hämta honom imorgon förmiddag. Förskolan har stängt imorgon.

Jag har jobbat med budget och presentation av resultatet hela dagen idag. Det var skönt att ha det förberett innan mötet. Två hyreskontrakt har jag varit med och skrivit under idag också, nya familjer som flyttar in.

Imorgon har jag ledigt för att vara hemma med sötnosen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Katta! Vi har varit på Cypern och jag är inte helt säker på att det är något som du kommer tycka om :-). Det beror ju helt på var ni har tänkt åka, men vi kan ju kanske prata innan du bokar. Kram Becka

Kattalena sa...

Hejsan! Vad var det ni inte gillade med Cypern? Jag tittade på Larnaca, verkade vara ett trevligt ställe. Men jag kan ju ha helt fel :-D. Kul att få input! Så berätta gärna!