måndag, september 23, 2013

Puh!

Idag var det en fullspäckad jobbdag, som det iofs alltid är :-). Banken bjöd mig och chefen på lunch, vi var på Operagrillen och det var väldigt god mat och ett trevligt och bra möte! Så det var skoj.

Efter jobbet åkte jag hem och målade väggen i köket en andra gång. Nu är den minsann fin. Ser precis ut som resten av väggarna! Jag började röja i tvättstugan, herregud vad mycket grejor vi har! Fattar inte var allt kommer ifrån? Så nu är det ordning och reda där inne. Mina föräldrar hämtade Elliott på förskolan idag. Och när jag var klar med tvättstugan så var det dags att hämta honom, så jag körde hem till mina föräldrar. De hade just ätit och jag stannade en stund och pratade och fikade på Cola. Sen fick jag låna två fina uteblommor att piffa upp uteplatsen med. Elliott ville inte åka hem när jag kom, hehe.

Allt detta fixande är pga att vi ska lägga ut huset till försäljning. Så det är därför vi varit "tvungna" att fixa och dona och göra fint och så här hemma. Jag tycker inte att vi har fått till någon mysfaktor än men det mesta stöket är i allafall undanröjt. Fotografen kommer på onsdag och tills dess ska vi ha gjort ännu mer iordning. På vägen hem från mina föräldrar köpte Elliott och jag med oss kebabtallrik. Jag tyckte inte att den var god, så jag åt inte så mycket men som tur var gillade Michael den :-)

Väl hemma fortsatte projekt röjning och vi rensade i arbetsrummet innan jag nattade en trött Elliott. Vi läser nu Bröderna Grimms sagor om kvällarna. Jag har lärt mig flera nya sagor minsann.
Michael fixade en massa med lilla toaletten och snart är den också klar. Nu är klockan massor och jag vill duscha. Men sen måste jag verkligen nanna. Imorgon är det jobb igen och sen projekt städ och röj.
Tvätta fönster ska jag också göra imorgon...

Inga kommentarer: