måndag, mars 04, 2013

Måndag igen

Så var det måndag. Duscha och klä på sig och åka till förskolan/jobbet. Det var så mycket att göra idag så jag hann inte äta någon frukost (trots att det är bulle på jobbet på måndagarna). Min frukost blev lunchen som var kl 12.30. Vi gick till Miss Asian. Det var OK. Sen tillbaka till jobbet. Jag jobbade till strax efter fem.

Tog tåg till Emporia och handlade till middagen på Ica. Tog bussen hem och Michael hade satt in klyftpotatis i ugnen. Själv gjorde jag pepparsås och stekte entrecôte. Oj så gott det var! Det var evigheter sen vi åt det! Elliott åt också massor.

Vi tittade på Madagaskar och la pussel och sen var det dags för sötskrutten att sova. Jag nattade, sjöng några sånger och sen somnade han sött. Michael jobbar, jag zappar lite mellan tv-kanalerna och kollar grejor på datorn. Vill fortfarande hitta en resa men de blir så dyra hur man än väljer... och så är det alltid något som inte är toppen typ 2,5 h transer, inget internet, ingen barnklubb... osv. Så det har inte blivit något än. Men jag hoppas fortfarande hitta nåt bra en dag! :-D

Imorgon ska jag jobba hemifrån. Jag har köpte en trampmaskin (orbitrek) som ska levereras under dagen. Eftersom jag inte vet när är det lika bra att jobba hemifrån hela dagen. Jag har massor att göra och allt går att göra hemifrån, så det är ju bra!

Så lovar jag mig själv att trampa på trampmaskinen varje dag (utom om jag skulle vara sjuk förstås). Men annars så! Längtar efter att få röra på mig på ett enkelt sätt! Får ju aldrig tid till att träna eller gå ut och springa/gå långa rundor, dessutom får jag ont i foten så fort jag springer eller hoppar så det funkar inte så bra. Men en trampmaskin, det hoppas jag fungerar fint! Billigare än träningskort (speciellt som jag aldrig kommer iväg ändå).

Inga kommentarer: