måndag, oktober 29, 2012

Helg, Knytteavslut och middagar

Helgen gick fort! Här kommer en liten sammanfattning:

På lördagen så fick Michael sovmorgon, Elliott och jag gick upp tidigt. Morgonpigger är fortfarande väldigt morgonpigg. Vi stekte pannkakor som blev klara lagom tills Michael steg upp. Jag var otroligt trött och gick och la mig och vilade två gånger under dagen. Vi var hemma hela eftemiddagen. Framåt fem tiden gjorde vi oss klara för restaurangbesök och Elliott packade sin lilla sova-över väska. 
Vi åkte hem till mina föräldrar där Elliott skulle få sova över medan Michael och jag gick ut och åt :-). 

Vi var på SPOT och åt trerätters middag med ett glas mousserande vin till (ännu en groupon deal :-D). Det var en supergod och väldigt stor förrätt. Michael tog Carpaccio och jag tog Antipasto misti. 
Förrätt
Sen fick vi vänta.... och vänta.... och tillslut fick vi middagen. Jag tog pizza och Michael pasta. Efterrätten väntade vi på i eeeeevigheter och tillslut bad de om ursäkt för att det tagit så lång tid och vi slapp betala för drickan och så fick ta efterrätterna med oss hem. Nåväl, trots väntan var det mysigt att gå ut och äta!

På söndagen ställdes tiden om och gav oss en extra timme. Jag vaknade tidigt och läste och tog det lugnt. Sen fixade vi iordning varm choklad, korvar och korvbröd inför Knytteavslutningen. Vi åkte hem till mina föräldrar där en glad Elliott gömde sig när vi kom. Han hade haft det bra och sovit gott! Vaknat tidigt hade han också gjort :-D.

Mina föräldrar följde med på Knytteavslut som är för hela familjen och alla som hör till. Det var strålande sol och helt vindstilla. Perfekt väder alltså! Grillen förbereddes, barnen hämtade stenar att lägga runt elden och letade grillpinnar som sedan täljdes vassa. Det var som alltid mysigt! Och jag skulle tagit med min riktiga kamera så jag fått lite fina bilder... 
dd
På måndagen var det jobb och förskola igen. Mycket årsbokslutssaker och möten nu. 
Lite roligt är det :-). Nu får vi ju snart se hur det verkligen gått för företaget i år. 

Efter jobbet så åkte vi till mina föräldrar där Pelle, Lotta och alla barnen var och hälsade på! 
Vi bjöds på supermumsiga Kreolskans. Mmmmm... Och sen åt vi bullar och drack te och sen marängsviss som var himla god! Vi spelade "Alias", "U-bongo" och "Speculation". Jag övergav dock sista spelet när klockan började bli mycket och det var dags att åka hem. Lotta tog över min plats.
Elliott med två av sina kusiner
Elliott hade det fantastiskt bra med alla och spelade brädspel med pappa innan vi åkte hem.
Han somnade direkt i bilen när vi körde hemåt. Michael och jag gick också och la oss när vi kom hem.

Inga kommentarer: