onsdag, september 12, 2012

Finbesök på PGM

Natten till tisdagen hade jag väldigt ont i magen så jag sov inte så mycket. Trist! Så på morgonen bestämde jag mig för att jobba hemifrån. Det gick väldigt bra, fick mycket gjort. Men jag hade fortfarande ont i magen. Och en liten förkylning ligger också på lur. Jag hämtade Elliott som tyckte att jag kom sent, fast jag kom ganska tidigt. Han tyckte det var mörkt ute... hehe. Det regnade massor när vi gick hem. Det är så mysigt att gå och prata med honom, han har så mycket att prata om :-D

Hemma lagade vi middag. Det blev en gryta med kokosmjölk (vi har matkasse nu tack och lov). Sen åkte jag till målarkursen, jag var lite tveksam eftersom jag inte var helt på topp. Men när jag väl satte mig och målade så glömde jag både magont och tiden... så absorberad blir jag! Jag målad klart ägg i en skål uppifrån och påbörjade potatisar i en skål uppifrån, hehe. Roligt är det! 

I natt sov jag bättre och idag var jag på jobbet som vanligt.  Vi hade jätteroligt besök från Nashville! Jason Ringenberg och Warner Hodges som ska spela på St Gertrud imorgon torsdag. 
De spelade fyra låtar för oss. Jättebra! Och sen bjöd de oss på Pizza som tack för allt Playground gjort för dem. Så himla gulligt! Och föräldralediga Åsa och hennes bebis Ebba var också där, Ebba verkade gilla när de spelade! Det är såna här grejor som gör att man känner att vi jobbar på ett skivbolag! :-D

Warner och Jason lirar loss (för bara oss på kontoret)
Jag jobbade länge, för att hinna ikapp lite mer. Men jag han hem innan Elliott skulle sova. Så jag fick umgås lite och natta sötskrutten. Idag hade han haft roligt på förskolan sa han. Det har han inte haft tidigare i veckan. Men nu ville han gå dit imorgon igen. Så det är ju skönt! Både den förskoleläraren som vi pratade med först som varit där i många år och musikpedagogen som är ansvarig för Elliott ska sluta. Så det är ju lite trist tycker jag... men vi får hoppas det kommer ny bra personal.

2 kommentarer:

Anne Grethe sa...

Jeg glemmer også alt annet når jeg maler.Har ikke malt på flere måneder, håper å komme igang igjen til helgen, savner det.
Den lekeplassen dere var på om søndagen må være den fineste jeg har sett. Har aldri sett noe sånn her.
Bildet av solnedgangen var et lite kunstverk, med det treet som står alene, vakkert :)

Kattalena sa...

Kan tänka mig att du som målar så stora fina tavlor helt går in i det! Verkar så kul! Men så har du också väldigt fin natur att avbilda :-)

Ja, det är verkligen en superfin lekplats! Den kommer vi nog att besöka många gånger.

Solnedgångar är så oerhört fina! Så lyxigt att ha nära till dem nu. Svårt att låta bli att gå ner till strandängarna när man ser att solen börjar gå ner :-)