onsdag, augusti 08, 2012

Tosselilla

I söndags var vi i Tosselilla! Jag har aldrig varit där förut. Det var jättekul, där fanns massor av saker att leka med. Min bror Uffe och hans familj (utom Martin) var redan där när vi kom. Embla hade en kompis med sig. Elliott blev lite besviken över det, då var hon ju inte så mycket med honom :-). Pappa kom också dit vid 12-tiden eller så, vi andra var där när de öppnade vid 10-tiden. Vi hoppade på studsmattor, spelade mini golf mm mm. Elliotts favoriter var de små linbanorna, badet, en lekplats och minigolfen. Mina favoriter var radiobilarna, cykelbåtturen och minigolfen. Hade det varit mer sol hade jag nog gillat badet också!
Vi hoppade på studsmattor
Det var kul!
Elliott och jag åkte masken
Sen ville Elliott åka den med Anna-Carin också :-)
Uffe åkte vattenrutschkana
Balansgång!
Lekplats!

Klätterställningar testades

En favoritlekplats!

Embla i rosa linne har nästan nått upp till toppen av klätterväggen
Där var en tarzanstig!

Den skulle klaras av!
Massor av saker att gå på och klättra igenom
Och klättra på!
Tjohoo! 
Minigolf!
Dinosaurier
Även i vattnet
En söt lama
Vi åkte trampbåt
Linbana över vattnet
Den var rolig!
Lustiga papperskorgar (eller fimpsamlare)
Getter
Elliott åkte bil :-)
Vi var på Tosselilla tills det började regna, det var en halvtimme innan de stängde :-). Vi köpte med oss hämtmat hem till mina föräldrar och mumsade på det hemma hos dem!
På måndagen var jag på SPA-lunch på Victoria Park (en julklapp jag fått). Jag simmade, bastade, solade mig i Maroccanskt solljus (Ljusterapi), bastade i kristallbastu och sen avnjöt jag en mycket fin lunch! Tyvärr var jag inte speciellt hungrig... men den var väldigt vacker att se på!
Varmrökt lax
På seneftermiddagen tog mamma och jag bussen in till stan och åt på Mello Yello på Lilla Torg. Det var mysigt även om maten inte var något att bli alldeles till sig över :-). Mysigt att sitta ute och jag drack ett pyttelitet glas med väldigt gott sött dessertvin.


Sen gick vi på bio och såg "Margin Call". Den var bra! Framförallt var där helt otroligt många skådisar med som jag kände igen från än det ena och än det andra. Jag satt och grubblade filmen igenom över en av personerna som jag inte kunde komma på vad han varit med i. Det var "Heroes". Fick kolla på nätet när jag kom hem. Sen var där skådisar från "Battlestar Galactica", "The Mentalist", "City akuten" mm mm. Roligt! Och det var en engagerande och snyggt filmad film! När jag kom hem gick jag kvällsrundan med Oscar. Det var väldigt fint vid stranden!
Oscar i fina solnedgången


 På tisdagen jobbade jag från 07.45-18.30. Michael jobbade också. Elliott var hos mina föräldrar. Jag jobbade och jobbade och fick undan en hel del men inte riktigt så mycket som jag hade tänkt. Men jag får vara nöjd ändå. Hoppas att det blir lite lättare nu att vara ledig när jag i alla fall röjt undan lite.

Efter jobbet så åkte vi hem till mina föräldrar och en glad och nöjd Elliott! Han hade haft det så bra! Och de hade spelat myrstacken och när vi kom hade han just satt sig i soffan. De hade köpt smörrebröd och vi fick också smaka, mycket goda var de! Vi stannade hela kvällen ända tills Elliott nästan satt och somnade, då åkte vi hem :-).

Idag var det onsdag och jag gjorde pannkakor till frukost. Michael gick en långrunda med Oscar, Elliott och jag satt och sjöng ur en sångbok :-). När Michael kom hem igen så körde vi till en stuga för att vara kattvakter. Vi passade på att åka till Sydligaste udden och titta lite i småaffärerna också.
En lekstuga mitt på landet

Elliott hittade en stor sten :-)
Sen åkte vi tillbaka till stugan. Katten ville inte komma in utan höll sig borta. Så Michael åkte hem och tog hand om Oscar medan Elliott och jag var kvar och väntade in katten. Vi hade det fint, drack lite te och spelade på ipad. Efter någon timme kom katten in och vi messade Michael som kom och hämtade oss.

2 kommentarer:

Petra sa...

Vilken härlig lek-/äventyrspark det verkar vara! Blir riktigt avundsjuk! Men! "Laman" är i själva verket en alpacka! ;-)

Kattalena sa...

Hejsan!

Ja, den är kanon! Första gången jag var där :-)
Hehe, ja du har helt rätt! En alpacka är det! Sorry! :-D