onsdag, augusti 22, 2012

Simkurs och kalas för Becka

Natten mellan fredag och lördag sov jag knappt alls. Somnade efter 05.30. Helt galet! Vaknade kl 08 och det var bara att stiga upp. Elliott och jag hade simkurs kl 09.30. Första gången för terminen. Gud så kul det var! Elliott älskar det! Han kastade sig i vattnet och antog alla uppgifter med stor entusiasm. Jättebra simlärare var det och bara 4 barn i gruppen. Perfekt. 34 grader i vattnet, alldeles lagom.

Efter simningen åkte Elliott och jag till Skopunkten för att hitta ett par skor till honom. Sen var vi hemma tills det var dags att åka iväg. Vi skulle på födelsedagsfest till Becka och Elliott fick till sin stora glädje vara hos mina föräldrar och sova över där.

Hos Becka satt vi ute på deras fina uteplats och åt jättegod mat! Först fick vi kronärtskockor! Så himla gott! Var evigheter sen jag åt det senast. Mycket roligt! Vi fick alla ett litet glas vinägrett att dippa dem i. Passade perfekt.

Min uppätna kronärtskocka
Sen bjöds det på maroccansk kycklinggryta med bulgur, sallad, mango-chutney, bananskivor och hackade cashewnötter till. Supergott! Vi fick alla spela egna låtar via våra mobiltelefoner genom att logga in på deras nätverk och apple tv (eller nåt). Det var kul! Till efterrätt fick vi Gino (gratinerad frukt med vit choklad) och glass. Mumsigt! Jag åt massor... Och sen chips och ostbågar.
Vi beundrade deras baksida där Hanns byggt upp ett snyggt trästaket ovanför muren. Det gjorde det väldigt ombonat och fint!
Det var mörkt ute så bilden blev inte så jättebra, men fint var det! 

Inga kommentarer: